Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој што користи инфраред зидни панели од тие тенките да сподели искуство?

Има ли некој што користи инфраред зидни панели од тие тенките да сподели искуство?
какво е ова бохохулие бе грешнику еден,
тука смееш да поставуваш прашања во врска со греење и тоа само за клими под услов ако се од одредена марка*, се друго е т.р забрането и осудено од стручен тим :vozbud:

п.с на пр. N°1

mislam deka spomnav pod 30k

Za 35 m2 bez izolacija treba 5.5 kw model za budzet do 30.000 denari ovoj model

какво е ова бохохулие бе грешнику еден,
тука смееш да поставуваш прашања во врска со греење и тоа само за клими под услов ако се од одредена марка*, се друго е т.р забрането и осудено од стручен тим :vozbud:

п.с на пр. N°1

Имам јас клима номер едно . За во спална сакам од тие греалки само не сум ги сретнал во Мк, на амазон има и скапи и ефтини па не знам што е толку разлика.

Za 35 m2 bez izolacija treba 5.5 kw model za budzet do 30.000 denari ovoj model

A me interesira golema e razlikata vo stedenje pomegju 3.5 i 5.5 za mojot stan ili pak ima druga pricina zosto e podobro 5.5?

A me interesira golema e razlikata vo stedenje pomegju 3.5 i 5.5 za mojot stan ili pak ima druga pricina zosto e podobro 5.5?

Bidejki nemas izolacija podobro e 5.5kw model za 35m2 bidejki bez izolacija ako stavis 3.5kw model togas nema da raboti ekonomicno odnosno 3.5kw model vo neizoliran prostor ke raboti na maksimum i so nedovolen kapacitet dodeka so 5.5kw model klimatizerot ke raboti rastereteno odnosno nema da raboti so maksimalna moknost taka da vo neizolirana 35m2 prostorija 5.5kw model

Bidejki nemas izolacija podobro e 5.5kw model za 35m2 bidejki bez izolacija ako stavis 3.5kw model togas nema da raboti ekonomicno odnosno 3.5kw model vo neizoliran prostor ke raboti na maksimum i so nedovolen kapacitet dodeka so 5.5kw model klimatizerot ke raboti rastereteno odnosno nema da raboti so maksimalna moknost taka da vo neizolirana 35m2 prostorija 5.5kw model
Bi rekol li deka e dosta drasticna razlikata?

Нема појака тема на форумов. Некој да почне да чита ќе си помисли за ракети до марс се праи муабет па битно е колку и како троши :ROFLMAO:

На кратко ако некој праша какви се Македонците доволно е да му се прати темава.

Нема појака тема на форумов. Некој да почне да чита ќе си помисли за ракети до марс се праи муабет па битно е колку и како троши :ROFLMAO:

На кратко ако некој праша какви се Македонците доволно е да му се прати темава.
E kako ne, a reklamite od edna firma koi po 2 na sekoja strana zafakaat 50% od prostorot na stranata (i koi veruvam na site osven na 2-3 clena im se gadat) ?

E kako ne, a reklamite od edna firma koi po 2 na sekoja strana zafakaat 50% od prostorot na stranata (i koi veruvam na site osven na 2-3 clena im se gadat) ?
Очигледно не се забранети на форумов.... ги сакале ние или не....
Никој не им е крив на останатите брендови што не се рекламираат :)

Очигледно не се забранети на форумов.... ги сакале ние или не....
Никој не им е крив на останатите брендови што не се рекламираат :)
Не е проблем да им дозволат толку реклами, фирмата плаќа за тоа. Туку проблем е немањето мерка и осет за маркетинг, така да и најдобрата реклама ќе ти одмили ако е во количина како оваа на Грее. Па макар и Тошиба или Мерцедес се рекламирале, а не па овие.

@zlatko_ti412 немој да рекламираш други брендови зошто се добива бан. Од сопствено искуство ти кажувам.
Иначе пак си напрајв профил :)
Можи пак ќе добијам бан.

Е затоа не прам појќе муабет за клими туку сакам да прашам мислење за шпорет на дрва :)
Темата е најекономично греење а греењето на дрва е сеуште најекономично под услов да ги набавиш дрвата по ефтина цена или без цена.

Иначе ова е тоа што сакам да го купам. Има многу секси изглед

Мислам дека е подобро од камин пошо има рерна, можи да се печи, а печено на дрва е повкусно него во електрично :)
Некој мислење да има вакво, да не се продава на друго место освен Сетек?

Иначе 50000 денари е колку Амбер Нордик
п.с. мора малце да им ја кревам цената да не ме банираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom