- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.960
- Поени од реакции
- 86.289
А кои глупости ги праеше коа му се испушти дека Тајван е држава, знаеш?Поготово Цена кои глупости прави за да добие улога леле мајко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кои глупости ги праеше коа му се испушти дека Тајван е држава, знаеш?Поготово Цена кои глупости прави за да добие улога леле мајко.
/// Ajde davajte obecani spisak modela so EuroventSe vratija hejtercinjava od odmor i se sobraa “ mala grupa pedera” si ja pustija i uzivaat…..hahahaha.
Pozdrav od Gree No.1
/// Vo pravo si .... No 1 a nema EuroventNajdobra klima Gree , sekoja cest.
Па у овој случај, огледалото е во право.Секако дека огледалото ќе му речи на Гал Гадот не си најлична. Пореална адаптација имаа Владо Јаневски и Саздов од ова.
Ima ima, samo treba da si pismen./// Vo pravo si .... No 1 a nema Eurovent////
![]()
@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.Дали ја има 2.5ка и колку е тивка за во спална надворешна и внатрешна единица. И доколку има 2.5ка сподели линк за купување.
гледав на тв за проектот доброволна еутаназија ( на здрави луѓе), како Делон да беше пријавен како потенцијален кандидат , дали починал од природна смрт или е еутаназиран ??Ален Делон умрел, исто и Џина Роуленд пред некој ден.
Нема.@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.