- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 410
- Поени од реакции
- 1.137
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
/// Vo pravo si .... No 1 a nema EuroventNajdobra klima Gree , sekoja cest.
Ima ima, samo treba da si pismen./// Vo pravo si .... No 1 a nema Eurovent////
![]()
@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.Дали ја има 2.5ка и колку е тивка за во спална надворешна и внатрешна единица. И доколку има 2.5ка сподели линк за купување.
Нема.@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.
Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Voopšto ne ti treba 18- ka za ladenje i prigrevanje na 35 m2 ako e solidna izolacijata.Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Zemi si pokvalitetna 12btu pa mozi i ke gi otkazis i drvata ili ke go lozis parnoto vo najladnoto.Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Ovoj model e odlicen za cenata ( ako ima 35m2 otvoren prostor bez pregradi )Zemi si pokvalitetna 12btu pa mozi i ke gi otkazis i drvata ili ke go lozis parnoto vo najladnoto.
Za ladenje e sosema dovolna 12btu na 35m2 pa i poveke
Еуровент тоа што го проверува е податокот деден од производителот за сезонско ладење SEER и за сезонск0 греење или SCOP греење од +15°C до -10°C.Нема.
Види си сам.
Ете имаат конзолна
GEH09AAXB-K6DNA1A
44000 денари со Еуровент
-10° 2.0kW
Mitsubishi Heavy Standard SRK25ZSP-W
45300 денари со Еуровент
-15° 2.4kW
Јас мислам оваа втората подобар избор би била
Значи споредуваме PRC vs Japan.
На Грее-то ставиле енергетска 2.6 па сега нека пресмета математичарот 2.6-2.0 колку фали
Неносиме 9000бту Fairy model. Сите модели се овде: https://mall.gree.com.mk/@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.