Мала шала, прочитај реков не си ти таков ,бидејки ги следам твоите објави. Извини ако си ме сватил така,најмалку сакам да навредам некој кој им помага несебично на другите. А за процентите ,не би можел да ти објаснам,бидејки мислев дека така се објаснува како што напишав. Сменето и на мерачот со вклучено ддв,скапа 6,6 ден а евтина 3,3 денNe sum zadovolen, prvo te osloviv so drugar, zajadliv ne sum, iskompleksiran fala Bog pa ich..
Za DDV-to bese najobicna sala jasno deka znaes deka postoi..Za prasanjeto te prasav najnormalno sto te spopadna sinko da raspalis so navredlivi zborovi nemozam da sfatam. I kako toa objasneto e vo upatstvoto i drugite forumdzii taka go objasnuvaat a ti nemozes mene da mi go objasnis???
. Забелешката за ддв ти е на место. Поздрав и пријатана вечер уште еднаш
[DOUBLEPOST=1478637169][/DOUBLEPOST]
Скапа тарифа ел.енергија 6,6 ден а евтина 3,3 ден со вклучено ддв.Zdravo
I jas da spodelam iskustvo za ovie 23 dena,te otkako mi e uklucena klimata na greejne. Mitsubishi fh-35 gree soba 6m na 6m so visina na plafon 2.7 m. Klimata ja uklucuvam nasabajle vo 7 ili 8 casot,i gree do 22 ili 23 casot,na dalecinskoto e postavena temperatura od 24 stepeni so auto fan. Za poneiskusnite klimata e uklucena 560 sati od koi aktivni 230 te bila aktivna 41% od vkupnite casovi. Za ovie saati potrosila 108,4 kw ,ili 591 denar. Prosecna potrosuvacka izleguva deka e 470 w /h ili 25 denari na den. Poisplatlivo nesto za greejne ZDRAVJE. Poftorno golema blagodarnost do Strelec,za izborot na klima. Skapa tarifa el. energija mi e postavena na meracot 5,57den od 07do 22,a eftina 2,78den od 22 do 07(cenive se prepisani od smetkata za el. energija. Za nedela evtina cel den nema opcija meracot . Pozdrav

sala na strana izgleda ovie meracive eftinurija sto site gi imame po doma ne se bas nesto precizni u merenjeto...