Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Како бе Фасбендер не доби номинација за Макбет? Јес да прејако го долови Стив Џобс, ама овде според мене е уште појак. Јас на човекот две номинации би му дал во една година!

:cuc:

Доста добар филм, сјајна кинематографија, а двајцата Макбет и Лејди Макбет (Котиљард) предобро ги доловија улогите. 8/10

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.892
Ај пак help:
1. Како се симна Тор од Азгард во Avengers кога нели пред тоа мораше да го сруши мостот .кон другите светови?
2. Како Халк научил да се контролира од пола филм натака, кога претходно за малку ќе ја убиеше Black Widow? Плус па и да зборува научил!
3. Black Widow ја немаше во некој од првите два Ironman?

Инаку, ова ми е до сега врв во суперхеројскиве: :aplauz::aplauz::aplauz:

А, да, и морам да кажам - Нортон ми беше светлосни години подобар Халк од Руфало, иако Руфало повеќе си го сакам како актер.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.892
1. Dark magic од сстрана на Odin.
2. Магично, пошто беше потребно за плотот.
3. Во вториот.
1. Не умре тоа магарето?
2. Hulk can do magic? :P
3. Таа беше што ѝ се пушташе железниот? Баш би сакал да направат спин-оф за неа! :love:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
1. Не умре тоа магарето?
2. Hulk can do magic? :P
3. Таа беше што ѝ се пушташе железниот? Баш би сакал да направат спин-оф за неа! :love:
Не умира тој, спија само, odin sleep, си ја враќа маната or smt.

ваљда таа била, пошто железниот на сите им се пушта.

G

grande-juve

Гостин
Како бе Фасбендер не доби номинација за Макбет? Јес да прејако го долови Стив Џобс, ама овде според мене е уште појак. Јас на човекот две номинации би му дал во една година!

:cuc:

Доста добар филм, сјајна кинематографија, а двајцата Макбет и Лејди Макбет (Котиљард) предобро ги доловија улогите. 8/10
Имаш и за овој препорака, Coriolanus

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Не умира тој, спија само, odin sleep, си ја враќа маната or smt.

ваљда таа била, пошто железниот на сите им се пушта.
Кои глупости човече.............умира, спија, odin маната, уште Конквер игра да направат и тоа е тоа :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.892
Кои глупости човече.............умира, спија, odin маната, уште Конквер игра да направат и тоа е тоа :D
Јас пред да ги гледам Хари Потер филмовите, мислев дека се исто така тешки глупости за деца. ;)

Не суди на невидено - ми е муабетот. Има многу полоши глупости од суперхеројскиве. Повеќето од овие се ОК (барем за тепање време, ако ништо друго). А верувам дека меѓу X-Men-ите, Watchmen, или Бетмените на Нолан и ти можеш да најдеш нешто што ќе ти го смени мислењето. ;)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Јас пред да ги гледам Хари Потер филмовите, мислев дека се исто така тешки глупости за деца. ;)

Не суди на невидено - ми е муабетот. Има многу полоши глупости од суперхеројскиве. Повеќето од овие се ОК (барем за тепање време, ако ништо друго). А верувам дека меѓу X-Men-ите, Watchmen, или Бетмените на Нолан и ти можеш да најдеш нешто што ќе ти го смени мислењето. ;)
Aми имам нешто гледано пример не сум без ич :) Пример сите бетмени на нолан, дел од Иксмениве еве од наведените во постов. Ок се за тепање време (ко што си пишал), ама да ми бидат wooow и да дркам на нив, никогаш, па дури ни тогаш :D
Зато иди мојот хејт и заебанција, чунки уметноста филмската сум ја замислил поинаку и се согласувам со дел режисери од старата багра, што не значи дека некој друг, не смее да мисли поинаку и моето да е апсолутно точно.

Шо значи на видено судам, не лупетам потамина :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Пошто во брдмен то птицата беше во ред и не беше глупост пошто беше во име на уметноста, разбираме. Башка шо во суперхероскиве музиката е лоша и боите не се доволнио уметнички изразени.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.892
Aми имам нешто гледано пример не сум без ич :) Пример сите бетмени на нолан, дел од Иксмениве еве од наведените во постов. Ок се за тепање време (ко што си пишал), ама да ми бидат wooow и да дркам на нив, никогаш, па дури ни тогаш :D
Зато иди мојот хејт и заебанција, чунки уметноста филмската сум ја замислил поинаку и се согласувам со дел режисери од старата багра, што не значи дека некој друг, не смее да мисли поинаку и моето да е апсолутно точно.

Шо значи на видено судам, не лупетам потамина :D
Ај гледај го Watchmen, убеден сум дека ќе те бендиса! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom