- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 449
- Поени од реакции
- 1.194
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok a kolku se tie subvencii?Точно. Ама Србија не дава субвенции капом и шаком, па увозниците/продавачите мора поштено да се борат за да продадат нешто. Иста приказна и за останатите брендови со исклучок на некои како Мидеа и Грее.
Човек да размисли кај живее…
To i ne e nešto mnogu.briiiii ln50 e poeftina (i toa skoro 10000mkd ) nego u mkd ln35
kako mislis ne e mnogu koga sporeduvam LN50 so LN35To i ne e nešto mnogu.
Vidi ovaa SRK3ZSP tamu e 61240 den ili vo naši pari okolu 30000 den, gore dole sosema vo red cena za vlezen model so minijaturna nadvorešna (mene ne mi uliva voopšto poverenje) no ete za taa cena bi ja kupil za vo spalna soba kako tivka i so niska modulacija. Tuka kaj nas e celi 52000 den, komentar ne e potreben neli?
Појма неам друже! Овие се за скопљаништата наменети, и чат-пат ако идат избори во некој друг град!Ok a kolku se tie subvencii?
Eve ako sakam doma da stavam inverter (u slucajov da go smenam Gree Hansol 3.5 sto go imam od 2016 i mesto nego da namestam nesto pogolemo?)
I dali sigurno ke mi ja isplatat ili ke se treseme do posledno
Браво друже! Им сподели баш корисни информацииEve vo prilog edna slika kaj mi e pozicionirano ,i gledajki desno od nego e gree gtech i faka i na tv ako e pod nego i pozadi ir priemniot del na televizorot ,istoto i so pojacaloto raboti bez precki.
I nekoe slikce od toa sto ne mu dosol redot da se postavi ,cisto da ne se zgresi pri poracka i da se vidat realni dimenzii .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Auuu ne primetiv, ova e stvarno skandal.kako mislis ne e mnogu koga sporeduvam LN50 so LN35
E i ti mnogu ja nadu razlikata. Bas ovoj model SRK35ZSP go merkav na vremeto i se naodja za 39.000 den. (samo treba da se pobara, ne kaj prvite na koi ke naletas) a 61.000 RSD se 32.200 den.To i ne e nešto mnogu.
Vidi ovaa SRK3ZSP tamu e 61240 den ili vo naši pari okolu 30000 den, gore dole sosema vo red cena za vlezen model so minijaturna nadvorešna (mene ne mi uliva voopšto poverenje) no ete za taa cena bi ja kupil za vo spalna soba kako tivka i so niska modulacija. Tuka kaj nas e celi 52000 den, komentar ne e potreben neli?
Дај кажи кај ја има за 39 уште утре ќе отидам да ја купам!E i ti mnogu ja nadu razlikata. Bas ovoj model SRK35ZSP go merkav na vremeto i se naodja za 39.000 den. (samo treba da se pobara, ne kaj prvite na koi ke naletas) a 61.000 RSD se 32.200 den.
Aj otvori klimi.mk će vidiš kolku e! 61000 din e 511 E ili 315000 den.E i ti mnogu ja nadu razlikata. Bas ovoj model SRK35ZSP go merkav na vremeto i se naodja za 39.000 den. (samo treba da se pobara, ne kaj prvite na koi ke naletas) a 61.000 RSD se 32.200 den.
Прекрасна клетва со нешто што 70% од светската популација се соочуваHemoroidi da fatat tie sto mu unistija kariera i sto ja zaebaa House of Cards. Hk, pu.

Ke ti pisam vo pp, ne sakam da reklamiram nikogo.Дај кажи кај ја има за 39 уште утре ќе отидам да ја купам!
Pa zatoa i pisav pogore "... samo treba da se pobara, ne kaj prvite na koi ke naletas"Aj otvori klimi.mk će vidiš kolku e! 61000 din e 511 E ili 315000 den.

Nemam namera i ni na kraj pamet mi e da kupam nešto slično na ovaa klima pa da istražuvam, fakt e deka nekoj prodava tuka muda za bubrezi. Slučajno da ne e malku nešto 39000 den za tie pari može da se pazari baš ozbilna mašina samo treba da si osloboden od predrasudi i snobizam.....Ke ti pisam vo pp, ne sakam da reklamiram nikogo.
Pa zatoa i pisav pogore "... samo treba da se pobara, ne kaj prvite na koi ke naletas"![]()