Raketa,mala potrsuvacka, bi turbo(termiti) nova tehnologija.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Raketa,mala potrsuvacka, bi turbo(termiti) nova tehnologija.
Ako ne sum greska ,tadiran za mnogu poniska cena ima Panasonic ili sanyo twin compresor vo 5.5kw za 37k.Има некое моделче со twin компресор испод илјадарче моментално? Па и кинеско да е....
Gree veke ima sorabotka so drug servis, GT kontrol, kade sto rabotite se na mnogu povisoko nivo. Servisot e samo za Gree proizvodi.ахаа претходно значи затајувале данок
него како вифито друже упте ли ти даваат од гри да се пушташ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima, Tadiran 18k i 24k, so Panasonic mislam deka e.Има некое моделче со twin компресор испод илјадарче моментално? Па и кинеско да е....
Postarite klimi na Gree koga pravat defrost na displejot pisuva H1 ama i na segasnive modeli ima signal na displej sonceto na displejot trepka ama trepka ednas vo 10 sekundi taka da treba da se zagledas vo displejot za da primetisI rano sabajlevo prviot defrost na gree g-tech sto voobicaeno gi nema mnogu, inaku go odrabotuva brzo i nedava nikakov signal na displej deka e vo defrost i doznavas od ona susutenjeto na vnatresnata ,sto e dosta poglasno prema drugi klimi.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ne bash...sea skoro pravev pred mesec, dojde mlad decko i popolni formularce naplati zamina, klimata ne ja ni dzirnal iako mi se rasipa motorceto za levo-desno perkite, pa dal ke dojdat da go smenat , koj gi znae...Ne, pravat celosna dijagnostika na uredot, vnatresna/nadvoresna.
Imaat ured za dijagnostika na Gree.
Od GT kontrol vo Skopje? Ne mi se veruvaNe bash...sea skoro pravev pred mesec, dojde mlad decko i popolni formularce naplati zamina, klimata ne ja ni dzirnal iako mi se rasipa motorceto za levo-desno perkite, pa dal ke dojdat da go smenat , koj gi znae...
Me vlecis za jazik....aj prasajtego najubajoo kako si pomina so novio gt servis.?????Gree veke ima sorabotka so drug servis, GT kontrol, kade sto rabotite se na mnogu povisoko nivo. Servisot e samo za Gree proizvodi.
Normalno deka ke davaat, golema firma se. Gratis non stop.
Автоматски споено мислење:
Ima, Tadiran 18k i 24k, so Panasonic mislam deka e.
Kaj..najubajo bas od toj gtOd GT kontrol vo Skopje? Ne mi se veruva
Да, од гт контрол беа, немаше разлика со тие од претходно што доаѓаа зора-б.Od GT kontrol vo Skopje? Ne mi se veruva
Ima 3.5kw LG S12EQ Made in Turkey so Twin Rotary Compresor za 36.000 denariИма некое моделче со twin компресор испод илјадарче моментално? Па и кинеско да е....
Ima ogromna razlika, bidi sigurenДа, од гт контрол беа, немаше разлика со тие од претходно што доаѓаа зора-б.
Kade e razlikava ?Ima ogromna razlika, bidi siguren
Proveri go pecatot dali e na GT kontrol ili ne.Kade e razlikava ?
ti kazuam iskustvo, bea dobar den, popolni listot zema pari ostai fiskalna i zamina,
istoto go pravea i prethodno
klimava ne ja dzirnaa, del ne smenile, ne se javile ni da smenat
ne se zafrkavajProveri go pecatot dali e na GT kontrol ili ne.