Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Гледан ти е Dogville?
Да и ми се здосади после пола саат.
Who knows можда ако го гледам по втор пат ќе ми се допадне,after all последниот пат кога го гледав беше пред 5-6 години ваљда

Tie 2, plus Antichrist I Dancer in the Night mi se mene samo, u globala e odlicen.

turvior praj si marathon so Bergman. Opsto ne, ama forumski dosta potcenet reziser.

Dogvil e remek delo...

Antihrist ne izdrzav, go izgasnav po polovina cas i vednas go izbrisav od kompjuter.

Manderlay go pustiv ednas, ali nemav sila da go dogledam, i sega kojznae koga pak ke go pustam...

Chiksy^, сериозен - несериозен, али има и женски на форумов и низ нетов, мора и нив да им удоволиш ако сакаш успешна листа... И типчето од HIMYM лупни го :)

Chiksy^, сериозен - несериозен, али има и женски на форумов и низ нетов, мора и нив да им удоволиш ако сакаш успешна листа... И типчето од HIMYM лупни го :)
aha pametno :D dada i Barney e legenda ama nekako forite mu se mn nerealni

Меланхолија првиот пат го пуштив скоро ќе заспиев на тоа сцената со лимузината и неможев после 20 минути го исклучив треба да му дадам шанса деновиве пак.
Инаку јас планирам Линч маратон да правам само никако да дојдам до време. Ама после испитна ќе биде и тоа.

Ако во скоро време немаш гледано LOTR, гледај то и не се думај. Гледај extended edition.

Windfucker

Одлична опција ти е LOTR со extended edition. Знаев дека има екстентед, ама не обрнав многу внимание на тоа. Што е разликата меѓу екстендет и нормалната?

Windfucker

Одлична опција ти е LOTR со extended edition. Знаев дека има екстентед, ама не обрнав многу внимание на тоа. Што е разликата меѓу екстендет и нормалната?

По 20-30 минути се подолги и има сцени шо ги нема во нормалната верзија. Демек непотребни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom