Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Lg Athena mi ja ponudija okolu 1200eur Lg Athena H12AK, a Xtreme ne sum mozel da ja najdam kaj nas, ama i da ja ima 1500eur bi cinela.
Mitsubishi VAHZ, Panasonic ve12nke, Daikin RXLG35K/FTXG35J, Fujitsu 12LT, Hitachi rac35wsa,Toshiba nordic Daiseikai,,,,, vakov tip na klimi za low ambient heating, vrti kako sakas min. 1500eur, a dali ke ti se isplati za tie 10-15 dena vo zimata????, a i nekoi ne mozat da se kupat kaj nas
ILI vakov tip na klimi ali ne brend, tuku gree,vivax,midea itn, koi se 3 pati poeftini, a zdravje dogodina ke vi gi kazam moite vpecatoci

Правилно монтирана Gree или Vivax од подобрите инвертери се разбира (не од најевтините) би требало лесно да се справи со нашите зими. Колега има Vivax и веќе две зими е раат. Јас од зимава ќе се греам со таква.

I jas pred 1 mesec kupiv vivax, za greenje

Lg Athena mi ja ponudija okolu 1200eur Lg Athena H12AK, a Xtreme ne sum mozel da ja najdam kaj nas, ama i da ja ima 1500eur bi cinela.
Mitsubishi VAHZ, Panasonic ve12nke, Daikin RXLG35K/FTXG35J, Fujitsu 12LT, Hitachi rac35wsa,Toshiba nordic Daiseikai,,,,, vakov tip na klimi za low ambient heating, vrti kako sakas min. 1500eur, a dali ke ti se isplati za tie 10-15 dena vo zimata????, a i nekoi ne mozat da se kupat kaj nas
ILI vakov tip na klimi ali ne brend, tuku gree,vivax,midea itn, koi se 3 pati poeftini, a zdravje dogodina ke vi gi kazam moite vpecatoci

Lg Athena H12AK е одлична клима со неверојатен ЦОП ако можеш да си ја дозволиш, ако не би ти препорачал лг 12 цс аф , не се лажи со ефтиниве кога станува збор за инвертер бидејќи има неверојатно комплицирана електроника за правење.

Плах си одзема 2 од крај само.. :pos:

Инаку, поштено, најпоштено си се изнасмеав на Warm Bodies. Голема препорака.

Не реков нигде дека Oblivion е 8ца, види како го оценив во твојана тема.

А овај е даааалеку од кулнесот на Олдбој. Најмногу имав проблем со неитересните беспотребно издолжени сцени, како и караокето. Горе долу го разбрав симболизмот, само шо не ме заинтригира доволно за да речам, аха океј, многу добро изведено.

Едит: се сложвам за Warm Bodies. Срање.

Kidding kiddo. Жустро му влезе со текст и текст и текст на обичен трол.
Инаку, едитирано.

Оу ..... okays then.

Да, имам обичај да натегам со тролови место игнор. Youz be right Sir.

Сумирање од мислење на 5 или 10 форумџии за некаков монопол на автоматско согласување:sleep:.
Coup d'etat.
Ај да се собереме 25к и да гласаме за "Тетовирање" да може да влезе у топ250..:icon_lol:

Има некој на форумот со факултетска диплома (драмски факс,),да напиши некоја рецензија...вака рецензии од партали веќе е досадно...многу изгледани филови не е репер на квалитетни рецензии.:confused:

Има некој на форумот со факултетска диплома (драмски факс,),да напиши некоја рецензија...вака рецензии од партали веќе е досадно...многу изгледани филови не е репер на квалитетни рецензии.:confused:

karlovic, ти си?
w/e imma let this one slide. Припази речник, а читањето рецензии не е задолжително. Како што не беше средно. Штета, за некој, нели? :)

ijvslqY.jpg

John Arte, или на наше, „Џон, несфатениот уметник“. :D

Aj cestito, se skrasiv so nova klima
Vivax ACP-12CH35GEXI

Ajde vaka
- zosto gexi a ne geyi?
- zadovolen li si? napisi nesto povece kako raboti? tivka li e?
- zosto Vivax gexi a ne Carrier 42UQV035M Gold XPower koj go ima sega i preku thome http://www.t-home.mk/mk/107/1124/18...limatizeri/Carrier_42UQV035M_Gold_XPower.html

jas seuste imam problem so mojata Gree Change, uste kako nova koj ja postavija 29.05.2013 mrzne podebelata cevka i kogaj ce zamrzne po nea mrzne i potenkata i prekinuva da duva ladno. 2x bea od zorba_b ekspresno kako prijaviv ja polneja so freon/prazneja i ustanovija deka treba da se zameni i mi rekoja vo sabota ce dojdeme i od togas pominaja 10 saboti i non stop so izgovor, "zafateni sme" "nemame na lager takva ce vi dademe poubava" " strpise tebe ti ladi kolku tolku" "imame mnogu defekti niz skopje i ja im vikam pa zar ja nesum isto vo defekt"... Trebase da si zemam LG ili Fujitsu i sega nemase da pisuvam ovde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom