Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif
I dont forgive those eyebrows :'(

Сликата со брзина на светлината ја постираше и на други форуми. Таму веднаш стрелаат вакви членови. :icon_lol:

Допиши во топ тен и некој модел од Индија и Бангладеш. Пак си најде некоја табеличка а @Strelec. ?? Абе ваков експерт за клими не видела Европа.

На другиот форум пишував за една клима за која немаа контраргументи и едино што им преостана на ботовите на вивакс и другите беше да ми избришат 2-3 поста и припретат со опомена. Типична Цензура како да е политичка темата а не за клими.

ТопТен го спомнаа за да ја свртат темата ии вниманието во друг правец и се заташка за Виваксот...само пак ја утнаа, и за нивна несреќа И на ТопТен им се појави Грее.:roker:
Sincair.png

И колку релевантен е тој сајт? Тестира нешто или онака споредуваат модели според бројките. Или ако плати некој ќе го листаат во топ тен.
Поради ваков нападен маркетинг на дистрибутерите на Gree мислам дека не ни заслужуваат некој да купи клима од нив.

И колку релевантен е тој сајт? Тестира нешто или онака споредуваат модели според бројките. Или ако плати некој ќе го листаат во топ тен.
Поради ваков нападен маркетинг на дистрибутерите на Gree мислам дека не ни заслужуваат некој да купи клима од нив.
Тоа е целиот муабет. Климите не им се лоши.

@xope не се срами докажи се во исказот и допиши дека треба да ја купат долнава Хајер....веќе еднаш си и ставил реклама...уште да ни објасниш што е тоа бестбај кај моделов.....ти ја купи?

Штом буџетот ти е околу 20.000 тогаш мислам оваа Haier Tundra ти е bestbuy за парите

Nikoj ne sila ne te natera da kupis gree kupisi vivaks za tvoi pari sto sakas ima.

eve kakvo e mislenjeto za vivaks vo hrvatska i toa od monter

http://www.forum.hr/showpost.php?p=70885245&postcount=3050

Опа се налутија герилците нешто.
Не рекламирам јас ништо оти не продавам ништо. Ако некој сака да купи нешто нека разгледа прво пред да одбере.
Ама не му натурајте со сила gree no.1

Женските другачие размислуваат од луѓето и треба да имаме разбирање. Како и да е, еве ја не сум женско и мислам дека тоа со темни веѓи и плава коса е срање тренд, кој го гледам често во филмскава индустрија (а и во rl).

Одлична понуда. Се врати ломото на основната цена која си ја имаше на времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom