Најдолгиот муабет

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
хмм па имало повеќе такви долги муабети со мјот партнер по 5-6 часа дневно :pos2:
или пак со другари по 2-3 часа така да доста комуникативна личност сум

Па јас бидејќи сум многу срамежлива личност не преферирам муабети у живо.Затоа многу ми годат муабетите на мсн,по цел ден муабетам и не знам за доста(:(),и затоа имам најаки музкули на прстите и сум највечи сајбер фраер,поз до мојата справа.:back:

Е со овој над мене ми се најдолгите муабети на мсн.Од сабајле кога ќе станеме,до вечер кога одиме да спиеме.Во живо се караме,на мсн муабети до немај каде.:pos:

па преку мсн фрки колку сакаш.. секој ден се закачам со некого или некој со мене... најдолгото било нешто околу 6-7 часа...се каравме за било што..после се смирувавме после 5 мин пак се каравме и така од 10 до 5 сабајле се додека таткоми не дојде и од штекер бум хехе:salut:

Па јас бидејќи сум многу срамежлива личност не преферирам муабети у живо.Затоа многу ми годат муабетите на мсн,по цел ден муабетам и не знам за доста(:(),и затоа имам најаки музкули на прстите и сум највечи сајбер фраер,поз до мојата справа.:back:

Да се надоврзам најдолги муабети на мсн со Тина.:back:

Мојот рекорден муабет траел 4 часа на телефон..

Па 5-6 часа со брат ми.

На мсн не милувам многу многу да зборувам, ама затоа во живо оди сопри ме. Ако се осеќам доволно опуштено, расположено и особено ако сум со блиски луѓе можам да зборувам додека не се изнемоштам од умор. Можам со саати и саати да зборувам без да се уморам. Зборлив човек сум, сакам да муабетам ептен. Има една реченица: People, who don’t know me, think I’m quiet, people who do wish I would shut up.:pipi: Сакам да зборувам, комуникативна сум, не знам колку ми бил најдолгиот муабет, затоа што навистина сум знаела да се заборавам од зборење.:tv:

На МСН ич неам мерак да праам муабет. Не можеш со куцање да доловиш се. Има и невербална комуникација која секако си има своја вредност. Така да, не го користам многу. Само ако треба да се договорам со некого нешто... или братучеди од странство... или можда другари/другарки стари што се разотишле по белиов свет, ако ги начекам, неможам да им се изназборам.
Така... претпоставувам до пол саат максимум, интензивно муабетење :toe:

Еј многу зборам, некогаш посакувам и самата да се заќутам ... а замислете луѓето што ме трпат. Најдолги муабети со правела со другар на мсн од 5 часот* до 20 часот навечер! Станав само во 11 часот да доручкувам. (:nesvest:) И кога ќе ми текне дека цел живот си го раскажавме во еден ден, а јас мислев само што сме седнале да збориме си викам ти си будала жена, :pos2:.
А исто така и во живо муабети илјада и триста, комбинации илјада и триста. По цели вечери можам со другарки/другари да муабетам интензивно.
Да не испадне дека сум спик-&-донт-стап машина и со сите муабетам има и луѓе со кои ни 10 секунди не можам да зборувам!

*5 часот (знак за нееднакво) 17 часот!

Пред пц штознам ...рекорд има 8-9 сати . на мобилка 2 мин. Економска криза ...ЕЕЕЕј не ми текна за струјата пу да тибам:pos2::pos2::pos2:

Порано кога MSN го користев за муабетења од типот делење совети, решавање проблеми и седење до 8 сабајле со виртуелни ликови муабетите ми траеле од периодот кога ќе станев, значи негде 14:00 или 15:00 попладне до 7-8 изутрина ако ги сметам и паузите за јадење, туширање, мотање по дома...

Сега MSN го користам повеќе за да се договорам со другарки за излегување или онака за општи муабети со личности што ги знам лично. Со оние виртуелните веќе нема ни тема на муабет затоа што веќе 5 години висам по MSN и слични програми за чет, а ретко прифаќам нови што ме аднале освен ако не се од форумов или некаде претходно сум ги запознала.

Многу часови муабетење имам пројдено на мсн, од само вклучување се додека не ме раздени или додека нешто не ме натера да станам од компјутер.Ми нема паднато на памет да употребам штоперица.Порано повеќе ги практикував тие долги муабете, можда бев позависна или едноставно ми излади со времето, денес избегнувам освен ако не ми стане интересно или ако не влезам во конфликт со некој, секако кога имам слободно време и едноставно го трошам на часови зборвење по мсн.Не дека подобро се вадам и подобро ми одат прокуцаните разговори, исто сум отворена и зборлива во живо.

Po cel den i cela nok,ne pamtam kolku noki nemam spieno so bifsata.Ednostavno nemozam da izracunam,ama so keif sedev i ne gi zalam tie saaati pominati seto toa sum go pravel od merak i so mnogu zadovolstvo! :pipi:

Ако со некој ми иде муабетот, можам да зборам премногу за најразлични теми и пак да ми е интересно.

Ама се повеќе и повеќе наоѓам луѓе со кои не ми иде муабет. Некако, сите се некомпетентни за разговор. Но затоа, имам одредени луѓе, со кои ми се има случено и со саати да останам зборувајќи на една иста тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom