Најдобрo изиграни улоги - EVER!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Fallen`Angel напиша:
na ovoj mislis , filmov e mnogu mnogu zakon

recruit.jpg
da na toj mislam retko se gleda takva gluma vi go preporacuvam

Ал Пачино во Godfather
Леонардо ди Каприо во Blood Diamond
Џејми Фокс во Ray
Енди Гарсија вo Modigliani
Toм Хенкс во Forest Gump

Мел Гибсон во Patriot и Brave Heart

Џони Деп во Пирати од Карибите. Неверојатен е.

Исто и Keanu Reeves и Al Pacino во Адвокатот на ѓаволот.

Џон Малкович, Опасни врски

cuba guding jr vo radio i mel gibson vo teorija na zagovor

Мел Гибсон во Mad Max (првиот и вториот дел)
Клинт Иствуд - The Good, The Bad, And The Ugly

На Том Хенкс му се восхитувам на секоја улога што ја одиграл особено во филмот ,,Терминал,, .

Но не може со Леонардо ДиКаприо . Нeвидено добра улога изглуми и тоа на малди години во филмот кај што глумеше ретардирано дете во кој имаше многу брача и сестри и доста дебела мајка кој сите ја чуваја. НЕ ми текиња името на филмот, некој да ме потсети ?
Но важното е дека невидено добро ДиКаприо ја одигра улогата. До моменти доаѓаше и да заплачеш од тоа.

[zEUs];2569669 напиша:
На Том Хенкс му се восхитувам на секоја улога што ја одиграл особено во филмот ,,Терминал,, .

Но не може со Леонардо ДиКаприо . Нeвидено добра улога изглуми и тоа на малди години во филмот кај што глумеше ретардирано дете во кој имаше многу брача и сестри и доста дебела мајка кој сите ја чуваја. НЕ ми текиња името на филмот, некој да ме потсети ?
Но важното е дека невидено добро ДиКаприо ја одигра улогата. До моменти доаѓаше и да заплачеш од тоа.

Filmot se vika What's eating Gilbert Grape.

On - Mel Gibson vo Conspiracy theory. Jack Nicholson vo One flew over the cuckoo's nest. Tom Hanks vo Forest Gump. Edward Norton e fenomenalen vo Primal fear, sekoja cest. Kevin Spacey isto taka mnogu dobro glumi, ne mozam da odvojam nieden film, Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie.

Marlon Brandо и Al Pacino - The Godfather
Tom Hanks - Forrest Gump
Jim Carrey - Liar Liar, The Truman Show.

Том Хенск во Forest Gump, Шон Пен во I am Sam, Дастин Хофман во Rain Man, Кевин Спејси во K-Pax, Џек Николсон во The Shining и секако Хит Леџер во улогатан Џокер во The Dark Knight.

Како што приметив сите актери глумат или налудничави улоги или благо ретардирани луѓе. Изгледа таму треба да се бара вистинската најдобра улога EVER.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom