Најдобриот фудбалер во светот

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е најдобриот фудбалер во моментов???

• Кристијано Роналдо

Гласови: 47 36,4%
  • Лионел Меси

Гласови: 45 34,9%
  • Кака

Гласови: 16 12,4%
  • Франк Рибери

Гласови: 8 6,2%
  • Цеск Фабрегас

Гласови: 7 5,4%
  • Фернандо Торес

Гласови: 6 4,7%

• Вкупно гласачи
    129
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас мислам дека оваа сезона дојде ерата на Меси...

Рикардо Изексон Дос Сантош Леите КАКА

Роналдо дефинитивно, макар што и Меси не е за потценување, играч што исто многу го почитувам само не можев да гласам и за него, за Кики си гласав:back:

Роналдо дефинитивно, макар што и Меси не е за потценување, играч што исто многу го почитувам само не можев да гласам и за него, за Кики си гласав:back:
Ем он лигуш ем вие му се лигавите...Рака на срце јак играч.Секако сите ги нервира со лигавењето но не е спорен неговиот квалитет.Но само едно ме интересриа дали одкако ќе ви избега(највероватно реал) ќе го делите истото мислење како сега.Тоа дете нема осет да има не би можел да го погледне Руни во лице.
Да се вратием на темата...
Најдобрите во мометов...
Меси
Роналдо
Кака
Торес

glasav za mesi oti prethodno ja vidov tabelata i imaa so ronaldo po 31 glas...a ne mozam da podnesam toj buljaso da bidi prv vo klasifikacijava...a ne bi zgresil i ako bi glasal za bilo koj drug od navedenite samo da ne e onaj kopiljakon zs stvarno takvo gnusno stvorenje ne zasluzuva da go nosi epitetot "najdobar" i da si misli deka moze da se nosi so igraci ko so se navedenite a i nekoi drugi se razbira:toe::toe:

Моментално за мене тоа е Лионел Меси :vozbud:...тоа што го направи го може само тој и Марадона

Моментално Роналдо, нема тука што.

Шминкерот ака Роналдо си заслужи за минатата, оваа сезона е тапа невидена и многу ми е жал поради тоа, ама тоа е, јбг...моментално има многу добри поединци како Ибра, Меси, Дел Пјеро, Фердинанд, Џерард,итн...ама ќе видиме на крај на сезона, кои 3-4ца најмногу ќе се истакнат, па тек после кој ќе земе награда :icon_lol:

Според мене Касиљас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom