Најдобриот фудбалер во светот

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е најдобриот фудбалер во моментов???

• Кристијано Роналдо

Гласови: 47 36,4%
  • Лионел Меси

Гласови: 45 34,9%
  • Кака

Гласови: 16 12,4%
  • Франк Рибери

Гласови: 8 6,2%
  • Цеск Фабрегас

Гласови: 7 5,4%
  • Фернандо Торес

Гласови: 6 4,7%

• Вкупно гласачи
    129
Статус
Затворена за нови мислења.
Меси е дефинитивно најдобар, не би сакал да игра против Јувентус

ЛЕО ЛЕО ЛЕО ЛЕО МЕЕЕЕССССССИИИИИИИИИИИИИ НАЈДОБАААР кој сака нека каже, нема човек што има подобра техника од неговата, топката како да се лепи за неговите нозе, НАЈДОБАР- според мене:wink:

Abe da bese robinho megju ovie opcii ke odev bez razmisluvanje na nego.. ama deka go nema .. messi e tuka :P prav zver :D

Помеѓу роналдо и меси се мислев сепак гласав за роналдо

роналдо има брзина игра и со лева и со десна со глава одличен шут иако и меси е тука негде

И официјално Крисијано Роналдо:toe:

Незаслужено според мене,Меси е најдобриот играч во светот,К.Роналдо ја доби оваа награда само затоа што глупиот Тери се лизна и промаши пенал во финалето на ЛШ, да не освоеше Манчестер ЛШ тешко дека овој фудбалер ке беше избран за најдобар.....Значи после Канаваро ова е вториот фудбалер кој незаслужено е прогласен за најдобар во Светот! :toe:

Незаслужено според мене,Меси е најдобриот играч во светот,К.Роналдо ја доби оваа награда само затоа што глупиот Тери се лизна и промаши пенал во финалето на ЛШ, да не освоеше Манчестер ЛШ тешко дека овој фудбалер ке беше избран за најдобар.....Значи после Канаваро ова е вториот фудбалер кој незаслужено е прогласен за најдобар во Светот! :toe:
Де бе не заслужено цццц... и така и вака да гледаме, пак Роналдо беше најдобар за 2008. :):):)

како бе по ѓаволите го споредувате меси со роналдо ..... грдиот беше/е супериорен во секој поглед во однос на меси , титула , игра , голови , асистенции .... што повеќе сакате од тоа ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom