Најдобриот фудбалер во светот

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас е најдобриот фудбалер во моментов???

• Кристијано Роналдо

Гласови: 47 36,4%
  • Лионел Меси

Гласови: 45 34,9%
  • Кака

Гласови: 16 12,4%
  • Франк Рибери

Гласови: 8 6,2%
  • Цеск Фабрегас

Гласови: 7 5,4%
  • Фернандо Торес

Гласови: 6 4,7%

• Вкупно гласачи
    129
Статус
Затворена за нови мислења.
сите теми и анкети до сеа што се отворени за напаѓачи за голмани за шо ти не кајганџииве си гласаат за играч од нивниот тим ако е за манчестер гласа за роналдо,ако е за милан гласа за кака итн до кога вака/?
иначе според мене во моментов еве ќе издвојам 3ца кака,роналдо и меси торес за нијанса зад нив

Според мене Фабрегас пошто сигурно тој дава најзначаен придонес во Арсенал, а и стана капитен на 21 година. :vozbud:

Ченто во анкетата си бил малку пристрасен и си го ставил Рибери, а си го изоставил Чави, играч кој според мене е најдобар во светото во моментов. Се двоумев помеѓу него, Роналдо, Кака и Лампард ни мислам дека Чави во моментов е топ

Ченто во анкетата си бил малку пристрасен и си го ставил Рибери, а си го изоставил Чави, играч кој според мене е најдобар во светото во моментов. Се двоумев помеѓу него, Роналдо, Кака и Лампард ни мислам дека Чави во моментов е топ

Се слагам,можда и малку бев пристрасен,ама напишав уште на првата страна,дека слободно може да се пишуваат и други фудбалери за кои сметате дека се најдобри моментално.Тие ми беа некако најактуелни.

За голман, Икер Касиљас беше минатава сезона убедливо број 1. Сезонава досега, Петр Чех.

Одбранбени, стопер како стопер. Џон Тери, Рио Фердинанд, Иван Кордоба, Пујол.
Бекови, Серхио Рамос и Маикон десно, Ешли Кол лево. Доста брзи, одлични во напад, одлични во одбрана.

На средината, како дефанзивец, Естебан Камбиасо. Неверојатен играч.
Креативец на средината, Френк Лампард. Нема што да коменитирам многу. Ако сте гледале барем 2-3 натпревари на Челзи сезонава, знаете. Исто и Чави Хернандез од Барса.

Крилен играч се знај, Кристијано Роналдо. Бројките сами кажуваат, не мора ништо да пишувам.

Центарфори, Фернандо Торес и Златан Ибрахимович.

А ако зборуваме за комплетност на еден фудбалер, и негов придонес за екипата, имам двајца кои што се блиску до една таква комплетност. Стивен Џерард и Микаел Есиен. На средината царуваат, постојано се и во одбрана, кога треба и во напад. И насекаде на теренот се успешни. Вториов е подолго време повреден, но ги земам во предвид досегашните настапи во Лион и Челзи.

сите на листава, мометално, не може ни да се споредуваат со меси :smir:

Златната топка отиде кај Роналдо-очекувано!!!За нашиов избор ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom