Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
fliperi ne se zaboravaat cadillac,final fight,double dragon....
za pc: ne igram mnogu ali koa igram- football manager 2006,counter strike(prvite verzii zakon),age of empires1,2; csi:miami i csi:las vegas
a posto najvise igram play station: Winning Eleven site izdanija do sea i za play station 1 i 2...definitivno najbolje fudbalce!!!!

Мистичен напиша:
Мене во спомен како најдобри ќе ми останат игрите од "моето време", односно оние на кој си го трошев целиот џепарлак и парите за ужинка по флиперниците кога бев детиште. Фајнл фајт, Стрит фајтер, Кадилакс енд Дајнсорс, Стрит Хуп...колку ужинки и колку гладувања во школо...

На вас од помладите генерации сега сигурно ви се чинат премногу прости и премногу 2D игрициве, но на нас повозрасните ни имаат оставено траги во младоста :)

Aх, да не ја заборавам и Анриал Турнамент кецот (кога потпораснав) :)
Анриел турнамент кецот според мене е најдбрата игра , како на времето ја играве, кланица беше и до ден денес ја имам наснимано и стои на компјутерот:tv:

fifa 2000 i age of emparies 2

најјака игра на сите времиња досега ми е Call of Duty сите делови. :)

ТЕТРИС!

Нема графика никаква.. нема приказна никаква... нема ништо... дури нема ни човек што не се заразил со играва!

Leeeeeee Administratore kolku ja igrav Cadilacs & Dinosaures.... Zakon bese a sega GTA San Andreas Super Prikazna Ima...

Најдобра игра Call of Duty, CS, Fifa i Prince of Persia...
П.С. знам дека требаше да пишам само една игра ама никако не можам да се одлучам која од овие ми е најубава.

Едит: Ја заборавив Need for Speed Underground 2 :)

за мене
Тотал Анхилатор
СтарКрафт
Ејџ Оф Емпајрс 2
хмммммм......
тоа би требало да е

Age of Empires II , Quake3, UnrealTournament, Commander keen :poss: . тенкови на нинтендо :poss: ... има и други

F.E.A.R. Prey Cs 1.6 Wow Guild wars Quake 4 i Call OF duty

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom