Најдобар веб прелистувач

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар веб прелистувач

• Mozilla Firefox

Гласови: 147 31,7%
  • Internet Explorer

Гласови: 12 2,6%
  • Opera

Гласови: 55 11,9%
  • Google Chrome

Гласови: 240 51,7%
  • Apple Safari

Гласови: 10 2,2%

• Вкупно гласачи
    464
Сеуште на Opera, најдобро според мене, кога седнувам на мозила се осеќам како да се враќам во минатото, Гугл Хром=Грдото Пајче :)
Opera е тоа што Google Chrome сака да биде ко ќе порасне :icon_lol:

сега го користам ИЕ 9 бета верзија и право да кажам доста е брз иако има некои багови па затоа и е бета верзија и се уште не е финална верзија и ми се допаѓа ИЕ 9

Штета што ви листата го нема Chromium :) Najdobar e!
Рабори на иста база како Chrome .

Штета што ви листата го нема Chromium :) Najdobar e!
Рабори на иста база како Chrome .
не може да е најдобар
може само да е послаб или ист со хром
пошо е обичен хром направен за линукс

не може да е најдобар
може само да е послаб или ист со хром
пошо е обичен хром направен за линукс

ок Тоа е твое мислење јас го користам на Мак и подобро ми функционира ...

Абе грд грд Хром, али колку е брз ненормална работа еј, не ми се верува! избегавав да го користам од естетски причини али разликата е огромна :nesvest:

Единствен пребарувач кој е стварно тиња е IE.

Абе грд грд Хром, али колку е брз ненормална работа еј, не ми се верува! избегавав да го користам од естетски причини али разликата е огромна :nesvest:

Единствен пребарувач кој е стварно тиња е IE.
Сеуште важи ова :)
browserstransportation.jpg

И да знаеш дека важи, а иначе кога би имале сите топ интернет во поглед на функционалност/интерфејс сите можат под прозoр да и плукнат на Мозила :)

Порано користев Mozila Firefox ама некако не ми беше кејфска, дефинитивно најдобар ми е Google Chrome.:smir:

Го користам Mozilla Firefox ама во последно време нешто многу зафркавааттт... :raz: Инаку и Google Chrome не е за жалење :pehar:

Фајрфокс ако гледате како апликативен софтвер... има еден куп “џиџиња“ за изгубени во свемирот (ко мене) кој што ја прават мнооогу функционална и многу бавна. Башка срка и до 500 MB од рам меморијата :)

А за просто сурфање, хром е најбрз. Исто така е најдосаден за нагодвање на излгед на сајтови.

Дефинитивно Гугл Хром е најдобар. Само има една мана според мене што неможи да се одбери тулбар каде што можи да се гледа за временската прогноза. Или пак јас незнам да подесам.:toe:

Дефинитивно Гугл Хром е најдобар. Само има една мана според мене што неможи да се одбери тулбар каде што можи да се гледа за временската прогноза. Или пак јас незнам да подесам.:toe:
ај види го овај линк за временска прогноза и пиши што си направил :)
https://chrome.google.com/extensions/detail/ihffmkcfkejomlfnilnmkokcpgclhfeg

Порано користев Мозила, сега сум на Гугл Хром..
Причината ради која гласам за Хром е тоа што е многу побрз и не крешнува а истотака и многу малку го оптеретува компјутерот - за разлика од Мозила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom