Најдобар веб прелистувач

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар веб прелистувач

• Mozilla Firefox

Гласови: 147 31,7%
  • Internet Explorer

Гласови: 12 2,6%
  • Opera

Гласови: 55 11,9%
  • Google Chrome

Гласови: 240 51,7%
  • Apple Safari

Гласови: 10 2,2%

• Вкупно гласачи
    464
OPERA.............Нема подобар.....:salut:

Google Chrome се навикнав и постојано го користам,мозилата не сум ја отворила кој знае од кога.

Опера.Увек.Ако неможе опера ондак фајрфокс, хромот само јаде од процесорот и рамот, и пак треба да почекам секунда за да ги видам most visited, слично на IE.Опера ftw!

Mozilla користам кога имам потреба од некои Add-ons, а иначе Google Chrome :D

Користев Safari, но се префрлив на Google Chrome, затоа што ми требаше нешто по-едноставно... Исти ми се, на ист engine работат, така да не е некоја голема промена :)

И јас си симнав опера кога искочи 11ката, така да од тогаш ја користам. Едноставно хромот ми е многу аматерски, а мозилата премногу ресурси користи. ИЕ ја имам 9ката, сега за сега е солидна, ке видиме што ке направат со финалната верзија.

Ова Хромов ми влезе под кожа и сега за сега него го користам.
Користев Мозила, па Сафари, од Мозилата не бев задоволен ради баговите, брзината на прелистувањето, Сафарите беше нешто подобро али и тоа знаеше да отупи на момент, Хромов моментално ем најбрз, ем наједноставен ем не ми направил ниту еден баг до сеа, да ми се исклучи сред сурфање.

nekoj da preporaca nekoj web prelistuvac koj ..nema da go jade ram..odnosno za poslabi pc-vcina :)

Хромчево си гура, брка работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom