Најдобар тренер

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар тренер?

• Вкупно гласачи
    240
Фергусон(затоа што 25 години да бидиш на врвот на англија не е мала работа)
2.Мурињо(човекот си е ѕвер со порто го докажа тоа)
3.Липи

Мислам тука треба да биде и Роберто Мачини таков онаков човекот заслужува да биде во топ 10 зошто после 17 години со интер стана првак во Италија сруши голем број на рекорди и го направи Интер најак тим во италиа и еден од најјаките во Европа. И мислам дека кога Герард Улие е тука мора и Манчини да биде.

Јас го давам својот глас за Венгер иако сум жесток навивач на Ливерпул . Многу го ценам зашто секогаш форсира млади играчи( што е и моја тактика на Фудбал Менаџер) . меѓутоа многу повеќе го ценам зашто во време кога сите бркаат резултати и тактизираат типот успеа со тим од 20 годишњаци да направи тим што го игра најатрактивниот и најубав фудбал за гледање.

Според мене Мурињо, и Марчело Липи.
Италијанците ги мразам најмногу кога станува збор за репрезентации, ама гласав за Липи бидејки многу ми се допаѓа стратегијата на играта што ја прикажува.Кога беше светското првенство во 2006 година сите сераа врз него дека игра старомодна игра, но на крајот на сите им докажа.
Марчело Липи е најдобар според мене, а Мурињо го ставам на 2 место.

Najdobri treneri

Wenger,Ramos,Ancelloti,Mancini,Spaletti

Mislam deka Rafa Benitez e najdobar otide vo Valencia gi napravi shampioni doma a i zema kup na uefa so niv. Otide Liverpool zema liga na shampioni so niv ama ete ovaa godina ne mu se pogodi nesto :D

Не ни треба ваква тема!
Се знае !
- СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН -
:zver::zver:

Сепак Капело е фудбалски професор за 70 % од горенаведените, само Венгер и Рафа се близу до него.

Се знае.САФ, закон човек.Толку години во еден од најдобрите клубови на светот не е мала работа.А и Хидинк е супер кај помине секаде брои успеси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom