Најдобар тренер

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар тренер?

• Вкупно гласачи
    240
zaboraviv za anceloti da kazam:covekot ima osvoeno 2 tituli CL i+ 1 finale za tok od 4 godini epa dojdete sea:Dda te vidammmmmmmmm

sto mislite za marcelo lipi.

ja mislam deka marcelo lipi e najdobrio trenjer do sea spored moe mislenje!!!
sto mislite vie?koj e spored vas najdobar trenjer, dali se slozuvate so mene?

Според мене нема најдобар тренер, секој има свој успеси, подеми и падови, не значи дека ако освоил Марчело липи - светски куп, или Мурињо- Англиско првенство се најдобри . Мн. статисктики и шеми го одредуваат ’’’ најдобриот тренер ’’’ ако така може да се каже

DEFINITIVNO RAFAEL BENITEZ!!!COEKOT NAPRAVI GOLEMI PODVIZI I SI VALENCIA I SO LIVERPOOL!!!

A BI TREBALO DA OTVORITE TEMA I ZA NAJDOBAR POMOSNIK TRENER!!!
MOMENTALNO SINISA MIHAJLOVIC

more ferguson e najdobar trener na site vremina 25 god e trener na man utd i uste osvojuva tituli na onaj treba da mu se dodeli nagrada za zivotno delo nema podobar od nego i nema ni da ima

wenger
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Според мене најдобар тренер е Fabio Capello. Каде и да отиде, во било кој тим постигнува одлични резултати. Со Рома успеа да освои титула во Италија, потоа замина во Јувентус каде што освои две титули и на крајот во Реал Мадрид каде што со скоро половина тим изменет успеа да ги уигра сите и да ја освои титулата. А исто така од овие 3 тимови сам се повлече како најголем професионалец - со титула.Поздрав

Марчело Липи. Земе репрезентација и ја прај светски шампион. Одма ги отстрани сите проблеми и ги искористи сите звезди на најдобар можен начин. Освои калчо во премиерната сезона и скоро цела деценија газеше се пред себе со јувентус. На враќањето кажа дека цел му е ЛШ и стигна до финале каде несреќно изгуби на пенали.

5 Italian League Championships / од 8 сезони во јуве
1 European Cup 1995/96 Runners up: 1996/97, 1997/98, 2002/03
1 FIFA World Cup 2006

Секоја Чест

Марчело Липи дефинитивно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom