Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување

Лубеницана ко ќе ја јајш, не ја голтај цела,исечи ја на парчиња...хахах

најаки ми се овие со охриганецов и со шипово..

Не го дирај езероно море :vozbud:

Дај најдете ми го скечот кога џандар го запира шипот мислам и му вели немој сеа да ми велиш да дувам досеа дувавме на забава имаше брашно,мекици ... ?

Трае 30тина минути, снимен е во 98ма година, за парламентарните избори, и се вчудоневидив која сатира и визионерство ја имале батициве... Башка која медиумска слобода ја имало тогаш, проценете сами, матер им ебаваат и на едните и на другите, и на третите.

Парче македонска уметност :cuc:

Ова е дел од долгометражниот што го барам, ама никако неможам да го најдам цел долгометражен, ај ако знае некој како се вика нека ми каже, знам го имам гледано цел али никако неможам да го најдам.

Едит; Го најдов

Ова е дел од долгометражниот што го барам, ама никако неможам да го најдам цел долгометражен, ај ако знае некој како се вика нека ми каже, знам го имам гледано цел али никако неможам да го најдам.

Едит; Го најдов
Да те израдувам

Значи го обожавам, го обожавам ОВОЈ скеч!!!! Во последниве неколку дена хит ми беше онаа “Ти си некаде“ песната, цело време ја слушав и не се случи еднаш да ја слушнам без да помислам на Цацко како крши флаши и чаши...:pos: И на крај кога одат овие у гипс...:pos: хахахахахахаха, не мооожааааааааам!!!:ROFLMAO:

И овој ми е врв, Тошо у позадина со хулахопот...:pos: “У време на Турска династија, ти си мал тоа не разбираш“... лелеле Цацкооо... солзи ми течаат....:pos:

Многу млади аргатчиња од Скопје, идат тука и работат на нивите они, немат пари тоа ни леб, вода сакат ни ништо, многу се вредни. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom