Најдобар скеч од К-15?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711

Лубеницана ко ќе ја јајш, не ја голтај цела,исечи ја на парчиња...хахах

најаки ми се овие со охриганецов и со шипово..

Не го дирај езероно море :vozbud:

N

Nicky Santoro

Гостин
Дај најдете ми го скечот кога џандар го запира шипот мислам и му вели немој сеа да ми велиш да дувам досеа дувавме на забава имаше брашно,мекици ... ?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303

Трае 30тина минути, снимен е во 98ма година, за парламентарните избори, и се вчудоневидив која сатира и визионерство ја имале батициве... Башка која медиумска слобода ја имало тогаш, проценете сами, матер им ебаваат и на едните и на другите, и на третите.

Парче македонска уметност :cuc:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Ова е дел од долгометражниот што го барам, ама никако неможам да го најдам цел долгометражен, ај ако знае некој како се вика нека ми каже, знам го имам гледано цел али никако неможам да го најдам.

Едит; Го најдов

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ова е дел од долгометражниот што го барам, ама никако неможам да го најдам цел долгометражен, ај ако знае некој како се вика нека ми каже, знам го имам гледано цел али никако неможам да го најдам.

Едит; Го најдов
Да те израдувам

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи го обожавам, го обожавам ОВОЈ скеч!!!! Во последниве неколку дена хит ми беше онаа “Ти си некаде“ песната, цело време ја слушав и не се случи еднаш да ја слушнам без да помислам на Цацко како крши флаши и чаши...:pos: И на крај кога одат овие у гипс...:pos: хахахахахахаха, не мооожааааааааам!!!:ROFLMAO:

И овој ми е врв, Тошо у позадина со хулахопот...:pos: “У време на Турска династија, ти си мал тоа не разбираш“... лелеле Цацкооо... солзи ми течаат....:pos:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.117
Поени од реакции
8.876
Многу млади аргатчиња од Скопје, идат тука и работат на нивите они, немат пари тоа ни леб, вода сакат ни ништо, многу се вредни. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom