Најдобар пар/дуо во серија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Лајк за Вили и Алф, ете што заборавив :) Тоа снимање уствари било ужас зад сцената но на ТВ не се забележа воопшто.
Имаше на Јутуб клип од снимањето, повторуваа една сцена 100 пати и се гледаше овој што го глуми на Вили дека е ептен исфрустриран и едвај се воздржува :cenzura: , фала му и нему и на останатите што останале професионалци до крај. :)

Морам и јас листата да ја започнам со пар од Пријатели. Неповторливи се и такви ќе останат!
За да не се повторуваме, јас еве ќе го истакнам вториот најдобар пар:
tumblr_kq2sk4pc7j1qzczc7

Фиби и Џои. Џои и Чендлер се врв, но кога е со Фиби... не можам да им одолеам и да им се донасмеам! Најмутавите карактери некогаш измислени!:icon_lol:

Втори, секако ми се Фрејзер и Најлс. Место мене, ќе оставам сликата да каже зошто...
Title_01_05_2.jpg

:facepalm::pos: Прајслес!!!

Веднаш до нив, ликови од 3rd Rock from the Sun. Леле кои да ги изберам од сите лудаци таму!:pos:
Ај нека се Дик и Мери:pos:
3rdrock1-22.jpg

И никако да не ги заборавам актерите кои перфектно ми се поклопуваат и секогаш ми изгледаат како навистина да се во брак!:love:
large_Cosby-Show-453.jpg

Доста со смешки, да се уозбилам малку. А ако сум озбилна, веднаш прва серија на памет ми е Prison Break. А тука морам да си го спојам омилениот лик. Мајкл не ми одговара со Сара, со брат му уште помалку, затоа ми е одличен пар со Алекс.
79.jpg

(y)

И уште еден пар, кој пукнав од мака што не се спои како што треба... Хаус и Кади:(:icon_lol:
article400_house1-420x0.jpg

Доста е засега.
Иначе општо за тоа што треба за да еден пар или дуо ни изгледа природно и добар за гледање... па мислам дека пред се` мора да се избираат актерите по физичкиот изглед, посебно ако се работи за љубовен пар. Пример, како што спомнав претходно, во Prison Break најлошото нешто ми е Сара до Мајкл. Абре не ја личи до него и точка. Груба е некако со однесувањето, физички воопшто не му одговара и збори кога џвака, а и да не збори тоа го прави на глас!:icon_lol:
Друго што треба да се запази е веројатно природата на секој актер. Не секој може да се трансформира во секаков лик, без оглед што тоа му е работа. Или па и да може, веројатно ќе наиде на одбивност кај публиката. Пример, ајде замислете го Адам Сендлер да глуми во CSI: Miami или па Ed Westwick (Чак од Gossip Girl) во Will and Grace. Не оди што не оди.:icon_lol:

1. Jake & Eldridge (Two and a Half Men) - Немам многу да кажам, Глупав и поглупав :)
2. Will & Jazz (The Fresh Prince of Bel-Air) - Штета што Jazz е спореден лик и не се појавува често ама закон е.
3. Charlie & Frank (It's Always Sunny in Philadelphia) - Добри се и овие :)

Ја најдов специјално темава за да ги допишам нив двајца. Никој не ги пиша, а заслужуваат да бидат ставени. Последниве две недели ептен интензивно ги гледам, па затоа и се инспирирав. :)

Марџ и Хомер Симспон.

Обично семејство, обичен брачен пар, но толку се компатибилни, толку се надополнуваат еден со друг, одлични се.

tumblr_mou0x9xHOs1s6fq5ro1_500.jpg

Да не се повторувам со Волт и Џеси, Kenny Powers и Stevie Janowski (Eastbound & Down) :D
tumblr_lnnxumNiyy1qd0z3co1_500.jpg
Danny_McBride_Steve_Little_Fred_Norris.jpg

џимеј

Eден по еден, ќе се собереме доволно фанови 4та сезона да биде барем 5 пати симната во МК.

Иначе срамота џими, најдоброто дуо, се знае, бромансата помеѓу овие е врвот:

JD-Turk-jd-and-turk-24924126-400-300.jpg

А општо и за темава, you know nothing John Does.

Zw62ftu.png

еее ајлин и сонер... штета :(

По цел ден можам да ги гледам, прејаки актери, прејаки импровизатори и неверојатна хемија.

dsms.jpg

displayimagephp.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom