Најдобар пар/дуо во серија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
mynameisearl-randy-earl_1238185243.jpg

MV5BMTg3MzU2MjgwMV5BMl5BanBnXkFtZTYwNjY1ODk2._V1._SX485_SY316_.jpg

Ренди Дишер и Стотелмаер. Стотелмаер е ок, ама Џејсон Греј-Стенфорд како го глуми Ренди е masterpiece. Баш ги доволуваат ликовите како стар и искусен детектив на полицијата и новопечен поручник кој се спрема за негов наследник.

Еве и листа со моите омилени::pipi:

1.Bones: Booth and Brennan
Booth и Brennan ми се најјак пар. Не затоа што сум емоционален лигуш и сакав да се спанџаат, туку и како дуо се ептен складни. Она е рационална до даска, темелна, научник, а он се потпира повеќе на емоци и интуиција и некако сето тоа заедно им помага да ги решаваат случаите.
images

2. Friends: Chandler and Joey
Мислам дека нема потреба од натамошно елаборирање зашто и двајцата се ѕвероини и со години ме убиваа од смеење.:pos:
images

3. Spin City: Стјуарт и Картер
Овие па, овие па...:pos:Легенди! Каков компатибилно некомпатибилен пар беа овие двајца...:pos: Се уште ги гледам на Фокс Лајф и се уште ми се смешни ко првиот пат.
images

4. Boston Legal: Denny Crane and Alan Shore
Таа нивна тераса, тие нивни муабети и ситуации...Ги обожавав!
images

5. N.C.I.S
а) Abby and McGee - И пак, не (само) заради тоа што сакам да се спанџаат, туку и супер ми функционираат како дуо, кога треба да пронајдат некој, да дешифрираат нешто и си се разбираат луѓето. Многу ги сакам.
images

б) DiNozzo and Ziva
Истото објаснување како и за претходните. Си се имаат погодено максимално!
images

6. N.C.I.S: Los Angeles
а) Sam and Callen - Многу јаки се. Со години се партнери и начин на комуникација, хумор, се е на нивоу!
Z

б) Kensi and Deeks - Ок, овие и официјално сакам да се спанџаат, слатки ми се, смешни, како мали деца се подбуцнуваат едни со други, редно е више да ги спојат продуцентите.:icon_lol:
images

7. Criminal Minds: Garcia and Morgan - Во серијава секој со секого ми е ептен компатибилен, ама овие ги одбрав заради начинот на кој комуницираат и како си се обраќаат еден на друг.
images

8. How I Met Your Mother
a) Lilly and Marshal - Затоа што се совршен пар. И Маршал е душа. Го обожавам оној “hi5“ што го прават без да се гледаат. :pipi:
images

б) Робин и Барни - Тврдам дека се најкомпатибилни. Факт е дека си го имаат муабетот, не знам што зафркаваат продуцентиве у последнава сезона.:cautious:
images

Има уште многу, ама ме здомрзе да барам слики и да пишувам, па у нареден пост ќе има продолжение. :icon_lol:

chuck.jpg

Chuck Bartowski и Sarah Walker од Chuck, најдобра хемија помеѓу двајца глумци која ја имам видено во последно време.

600full-boston-legal-screenshot1.jpg

Denny Crane и Alan Shore од Boston Legal, најбоље bromance. :)

Не можев да најдам поарна слика. R2-D2 и C3PO во Star Wars: The clone wars
Clones-wars-Nomad_320.jpg

A и:

8898-star-wars-klon.jpg

Значи ќе се зачитам некои супер избори што сте направиле, и таман да кликнам лајк, ете ти слика од рандом двајца од HIMYM. Нема лајк од Io sono! Да ве видам како ќе преживеете... :)

Лајк за Чендлер и Џои, вечно број еден на листата, дуо што се надополнува на ненормален начин, да беа gay couple ќе беа перфектен gay couple :pos: Секогаш кога гледам серија во која се соло, постојано се надевам дека другиот ќе се појави од некаде, макар како guest star. Легенди. Ма какви легенди, ѕверови. Во 2310 година децата ќе симнуваат епизоди од Friends за да ги гледаат овие двајца, како оНлио и станлио денес :) Ај, да не пишувам реферати, да одиме понатаму...

Не знам кој би бил број два, па затоа другите што ми оставиле впечаток како пар/дуо ќе ги нафрлам рандом. Од комедиите дефинитивно Градоначалникот и Мајкл, тандем снова, едниот кошаркарски висок, другиот низок, едниот симпатично глуп, другиот со решение за секоја глупост... И се разбира Раж Кутраполи и Хауард Воловиц, легендите.

Би ставил нешто од LOST се разбира, но нема таму пар/дуо кое е во некаков центар на приказната (а што беше приказната...?) Веројатно Бен и Лок би ги издвоил ама Лок не беше Лок до крај, имаше смоук монстер, механичка направа која подоцна стана Флок, и генерално не се знаеше кој пие а кој плаќа... туку кај бев... аха:

Малку ретро:

Всушност, Брендон и Кели ја направија серијата мега-популарна, пошто Brenda was a bitch...

Малку повеќе ретро:

Џорџ и Ори, најдобри другари кои ќе се најдат на различна страна од граѓанската војна... класика.

Назад во сегашноста, Холдер и Линден, страшно чуден пар:

И се разбира, Волтер и кравата од Fringe.

ЉУБОВНИ ПАРОВИ :D
56329391.jpg
88320179yta.jpg

кое среќно зајаче бев коа се фатија Брендон и Кели :ROFLMAO:

defaultpfb.jpg

Кејт и Соер
bsgvp.jpg

Го мрзев Балтар али интересен пар беа

defaultzb.jpg

Фрај и Лила

(уште еден пост и толку... :D)

Всушност, Брендон и Кели ја направија серијата мега-популарна, пошто Brenda was a bitch...
Не го видов ова пред да го пишам постот :)
Бренда испадна bitch и у real life, затоа ја снема од серијата :) У Антената од овој викенд пишуваше дека идела со Џејсон Пристли додека ја снимале првата сезона, интересно, incest much?
------------------------------------------------------------------------
КУКЛЕНИ

images1yyj.jpg

Стетлер и Волдорф од Мапет Шоу
Statler: "Wake up you old fool. You slept through the show."
Waldorf: "Who's a fool? You watched it."
:pos:Цареви

alfg.jpg

Алф и Вили
storyteller.jpg
storyteller2.jpg

Џон Хурт (кој да го знае тогаш на времето) и зборливото куче кои раскажуваа приказни додека седеа покрај каминот

(уште еден пост утре и толку...:D )

На real life мислев. Сите знаеја и почнаа да ја мразат и во серијата.

Лајк за Вили и Алф, ете што заборавив :) Тоа снимање уствари било ужас зад сцената но на ТВ не се забележа воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom