Еве и листа со моите омилени:
1.Bones: Booth and Brennan
Booth и Brennan ми се најјак пар. Не затоа што сум емоционален лигуш и сакав да се спанџаат, туку и како дуо се ептен складни. Она е рационална до даска, темелна, научник, а он се потпира повеќе на емоци и интуиција и некако сето тоа заедно им помага да ги решаваат случаите.
2. Friends: Chandler and Joey
Мислам дека нема потреба од натамошно елаборирање зашто и двајцата се ѕвероини и со години ме убиваа од смеење.
3. Spin City: Стјуарт и Картер
Овие па, овие па...

Легенди! Каков компатибилно некомпатибилен пар беа овие двајца...

Се уште ги гледам на Фокс Лајф и се уште ми се смешни ко првиот пат.
4. Boston Legal: Denny Crane and Alan Shore
Таа нивна тераса, тие нивни муабети и ситуации...Ги обожавав!
5. N.C.I.S
а) Abby and McGee - И пак, не (само) заради тоа што сакам да се спанџаат, туку и супер ми функционираат како дуо, кога треба да пронајдат некој, да дешифрираат нешто и си се разбираат луѓето. Многу ги сакам.
б) DiNozzo and Ziva
Истото објаснување како и за претходните. Си се имаат погодено максимално!
6. N.C.I.S: Los Angeles
а) Sam and Callen - Многу јаки се. Со години се партнери и начин на комуникација, хумор, се е на нивоу!
б) Kensi and Deeks - Ок, овие и официјално сакам да се спанџаат, слатки ми се, смешни, како мали деца се подбуцнуваат едни со други, редно е више да ги спојат продуцентите.
7. Criminal Minds: Garcia and Morgan - Во серијава секој со секого ми е ептен компатибилен, ама овие ги одбрав заради начинот на кој комуницираат и како си се обраќаат еден на друг.
8. How I Met Your Mother
a) Lilly and Marshal - Затоа што се совршен пар. И Маршал е душа. Го обожавам оној “hi5“ што го прават без да се гледаат.
б) Робин и Барни - Тврдам дека се најкомпатибилни. Факт е дека си го имаат муабетот, не знам што зафркаваат продуцентиве у последнава сезона.
Има уште многу, ама ме здомрзе да барам слики и да пишувам, па у нареден пост ќе има продолжение.