Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Не купувам дневен печат, од кога сите информации станаа достапни на нет заборавив што е тоа весник...за неолку години печатениве медиуми ке банкротираат...

Ретко купувам. Не ми е интересно да држам нечиста хартија во раце за да добијам некои информации, кои можам да ги прочитам на интернет, или да ги слушнам на тв.

искрено никогаш не сум купил ... нема ни да купам.... има интернет јбг... еден клик цел весник го имаш:toe:

Да.
Секој петок си кумпувам вест, поради екстрата која си има програма, а иначе ретко другите денови да се земе.

Македонски спорт........политика-ноуп

Татко ми и дедо ми купуваат и Дневник, и Вест и Време, па во секое време сме снабдени со весници.Јас не читам нешто ептен, ако има нешто шо ме интересира ќе читнам, или пак одвреме навреме ќе разлистам.Ја преферирам Македонски Спорт, и затоа за него гласав:smir:

Вест почесто купувам и комбинација со дневник а другиве весници не ме интересираат навикната сум да ги читам овие од дневниот печат најреални ми се и добро стокмени :smir:

Дневник и Вест,а спортски еден е во Македонија така да немам избор:toe:

Дневник - Олигархиски весник

Утрински весник - Олигархиски весник

Вест - Олигархиски весник

Време и Шпиц - Велија

Нова Македонија и Вечер - весници каде што бар малку од малку се пишува вистина.

Вечер Латас го држи, а Нова Македонија е на Војо Андреевски.

А многу логично, Вечер, Дневник и Утрински Весник се опозициски весници, чии газди се тој германецот Комбах И Срѓан Керим (раководени од Баце, нормално) и едвај чекаат да излезе нешто за да ја испљукаат Македонијава!

Спорт :smir:

Дневник - Олигархиски весник

Утрински весник - Олигархиски весник

Вест - Олигархиски весник

Време и Шпиц - Велија

Нова Македонија и Вечер - весници каде што бар малку од малку се пишува вистина.

Вечер Латас го држи, а Нова Македонија е на Војо Андреевски.

А многу логично, Вест, Дневник и Утрински Весник се опозициски весници, чии газди се тој германецот Комбах И Срѓан Керим (раководени од Баце, нормално) и едвај чекаат да излезе нешто за да ја испљукаат Македонијава!

Спорт :smir:

Вест, сум го праел грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom