Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Вест и Време.

Македонски спорт
од весниците само тоа читам

Истото како и кај сите теми на кои има анкета, па така и на оваа. Избегнувајте да напишете пост во кој ќе се содржи само името на весникот. Ако имате да кажете што ви се допаѓа а што не, слободно напишете. Ако не, анкетата е најгоре во темата, отворена 24/7 за оние кои немаат гласано, па повелете изберете од понудените опции. Ова сметајте го како опомена. Секој понатамошен пост кој ќе содржи само име на весник ќе биде избришан и ќе резултира со црвен картон.
Однапред благодарам.
гладиус

Понекогаш за фудбал,а иначе гратис се.:pipi:

Татко ми го купуе Дневникон ... така да не бирам јас весници ... тој шо ќе го купат тој го читам (ако ми е дојдено до читање .. ако не не ни го гледам хх)

Вест е каде каде подобар од сите овие во анкетава, некако најдобар е за листање, добро игра улога и сликата во средина не викам не :)

Македонски Спорт..
Можам да си прочитам се за ракомет.. :)

Јас мислам Спорт и Вест дека се најдобрите весници:helou:

Вест читам од кога почна да излегува, ама не затоа што е добар или информативен туку е најинтересен, се има! ко таблоид веќе е! а за најдобар се мислам меѓу Дневник и Нова Македонија...:raz:
Дневник е информативен и има добри содржини + што има неделни додатоци (24 часа, Теа и сл.) а Нова Македонија некако ми е попривлечна, не само како весник туку и содржински....само што ги нема тие прилози ко другите весници....(:nesvest:стварно многу зборам)

Весници не читам долго време. Мислам дека полека полека се намалува продажбата поради е-медиумите каде информациите се шират многу брзо. Инаку за најдобар би гласал за Дневник.

Во последниве 7 години секој ден купувам весник, обично два. Нова Македонија (или Дневник) и задолжително Вест. Feeling- от ми е да го купам весникот сабајлечки или вечерта кога е испечатен и да си седнам на балкон со дупло кафе и да си читкам...закон!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom