Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Купувам понекогаш, зависи. Претежно ги читам на интернет, но сепак поубаво ми е кога го листам.
А од весници, па Вест и Вечер најмногу читам.

Секогаш купувам. Дури една недела ми текна купував секој ден различен весник, да ја проверам веродостојноста на весниците, и некако Нова Македонија најдобар ми излезе, па секојдневно тој ми стои на маса. И Македонски Спорт понекогаш, ама не многу често, бидејќи повеќето информации ги читам на нет.

Купував во понеделник заради Теа крстозборот, сега ладно ми и е и со кола одам на работа, и не ми се застанаува за весник:kesa:Колегата секогаш има Време и Шпиц, ги разлистувам, читам хороскоп и вицеви, па дури пијам кафе, на нет читам е-изданија од скоро сите весници, и тука обавезно хороскоп и црна хроника:kesa::kesa:

Купувам понекогаш онака ако слушнам дека нешо се десило па да видам поточно шо како. А иначе кога купувам весник само -ВЕСТ- пошо све од другите ми се мн големи и не се читаат од шо се големи и ме нервираат.

Купувам зашто немам време да барам по интернет, ама не читам се, најинтересното.

купувам само во петок за тв програмата, сега многу ретко, а дури бев на факултет купував скоро секој ден за на тапи часови да се занимавам

Kupuvam, ponekogas :helou:
Naj interesno mi e za fudbalot da 4itam...........:kesa:

Не ги купувам, ги читам на интернет...

А во Куманово кога ке отидам на утринско кафе во Агора, ги читам весниците што се таму обавезно.:pipi:

Кој дневен весник најчесто го купувате и мислите дека е најдобар?
Според мене најдобри се Дневник и Нова Македонија, но сепак ќе гласам за вториот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom