Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Вечер зш е најреален а вест зш е најинтересен!

Вест:pipi:
Одлични димензии, одлични содржини, и секој може да се пронајде во одреден дел од весникот бидејќи има разновидни содржини.

Јас Вест искрено одамна не купувам зошто за мене е пропала инвестиција.
Едно што е жолта штампа, а друго што на насловна ставаат некои бомбастични наслови (обавезно со знакот прашалник), за после низ текстот да испадне дека тоа не било вистинито.
Ама секој си има свое мислење.

Сепак, да образложам зошто за мене Нова Македонија е најдобра: не се занимава со трач муабети и слично, туку доставува квалитетни информации и секој ден има по еден прилог, за повеќе области.
Редовно праќаат известувачи од местото на поважните спортски натпревари натпревари (беа на Евро 2008 и беа едни од ретките кои направија интервју со Стив Мекларен).
И така. Драго ми е што најстариот весник во Македонија е повторно во подем.

Ако весникот не е Вест воопшто не го ни читам.
Најинтересни содржини има во овој весник според мене:wink:

На анкета за најдобар дневен весник 7/8 кајгана гласа за најжолтиот дневен весник што постои во државава а истовремено плука по ексклузив.

Што би рекол Дарио... се смеам за да не заплачам...

Најинтересен весник ми е ВЕСТ другите баш и не ми се интересни

Вечер според мене. Не гласав според тоа колку некој весник ми е интересен (како што сите пишале за вест) туку за тоа кој е најдобар, најдобро ги претставува актуелностите во една држава.

А Вест не го сакам, зошто секој ден неговите страници се повеќе и повеќе пожолтуваат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom