Најдобар централен одбранбен играч!

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување

Анкета - Најдобар централен одбранбен играч!

• John Terry (Chelsea)

Гласови: 76 20,3%
  • Carles Puyol (Barcelona)

Гласови: 31 8,3%
  • Rio Ferdinand (Manchester)

Гласови: 75 20,1%
  • Alessandro Nesta (Milan)

Гласови: 57 15,2%
  • Philipe Mexes (Roma)

Гласови: 7 1,9%
  • Fabio Cannavaro (Real M.)

Гласови: 23 6,1%
  • Ivan Cordoba (Inter)

Гласови: 16 4,3%
  • Ayala (Valencia)

Гласови: 1 0,3%
  • Alex (Chelsea)

Гласови: 1 0,3%
  • Некој друг (наведи)

Гласови: 87 23,3%

• Вкупно гласачи
    374
Статус
Затворена за нови мислења.
Џон Тери. Ниту еден дефанзивец не гине толку на теренот.

Иако го нема на листата Пепе од Реал е најдобар, ако не најдобар сигурно заслужува да биде на листата.

Сијамците на манчестер .... не може човек да ги дели ;)

И јас мислам дека дефанизивната двојка на Манчестер во моментов е...најдобра. А ако треба еден да бирам најверојатно Рио фердинанд.

ova ako vazi za negogas toa e pasarela argentinecot a denes takov igrac tesko da se najde gi ima poveke no sepak taka nekoj epten jak nema site se tuka negde ne mozam da distanciram nekoj osven alesandro nesta

За мене без конкуренција е Рио Фердинанд, не дека сум за Јунајтед.
Тоа го докажува постојано. Денес на пример не се ни забележа отсуството на Видиќ, Рио беше секаде. Одбраната на Јунајтед со и без Рио не е иста. Погледнете колку голови прими Јунајтед оваа и претходните години кога игра тој и кога не игра. Нема споредба.
И Канаваро беше добар кога го подржуваа и цел среден ред на италијанската репрезентација, а сега во Реал е најголем киксер!

Немања Видиќ според мене е најдобар моментално.Човекот неверојатен напредок покажа од кога е дојден во Манчестер.

RIO FERDINAND I TERRI SE NAJDOBRITE DEFANZIVCI A PODOBAR E RIO

Видич ја мислам дека е најдобар у тандем со Фердинанд ништо не може да им се протне

Се знае кој може да е........хехе JOHN TERRY!!! :bravo:

Carragher definitivno ... a gleam sea nesto i Skrtel se podobruva ... go izede Adebayor vo sabotata .... ZMEJ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom