Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа Ветком у пазарчето Диле и останатите што го утепавте фалење го урочивте, поминувам скоро гледам затворен дуќанот, се издава.

Типов како ги бира местата за јадење секоја чест. Се гледа дека има вкус. Скоро цел Инстаграм му е посветен за рекламирање места за јадење.

Вреди да се јаде на сите места што ги посетува. Неколку пати има доаѓано и во Македонија, а чим треба да одам до Србија, обавезно прво кај него гледам кај да јадам :)

Имав јадено пред неколку години бурек со сирење, ама имаше внатре ставено и ситно сецкани феферони од овие што се продаваат по тегли по продавнициве... Каков само апетит отвори тоа лутото ауф :X3:

Имав јадено пред неколку години бурек со сирење, ама имаше внатре ставено и ситно сецкани феферони од овие што се продаваат по тегли по продавнициве... Каков само апетит отвори тоа лутото ауф :X3:
100% си прав, опасна комбинација е тоа

Немав јадено од Буцко со години, ми рекоа имало нов со врат и зденка. Со врат ми беше најдобар на времето и викам сигурно и ова грми.
Отидов и ми вика имам само бурек со стек. Прашалници во глава. Стек сигурно? Да топ е сите го јадат.
Знаев дека ќе биде промашај, ама ај чим сум дошол. Погрдо нешто не сум ставил во уста.
Што следно ќе измисли? Бурек со крем.
Кое време беше? Пошо навечер после 10 имаш од сите врсти. Последен пат кога јадев бевме 4ца и пошо другите тројца немаа пробано од Буцко земавме 5-6 различни врсти, кој четвртина кој осмина и искрено тие новите беа мех, не лоши ама ништо специјално. Стандардно со врат и кулен ГАЗЕА, ко и пред 100 години. Помини навечер сигурно има од сите врсти, ова со стек се глупости реално.

Вреди ли да се иде до Куманово за буреков :)

Според видеото, вреди

Мирела некад имаше добар бурек. Да не грешан душа лош им беше во последно време, сега не знам каков е. Ако сакате добар бурек, а сте слободни од 5-13 тогаш во Вардар. Ке ви пратам локација во пп, бурекот им е порњава.

П. С. Имате и "лут" бурек во Моша мел, по моја оцена е 3/5, само лутината го вади.

Не

Мирела некад имаше добар бурек. Да не грешан душа лош им беше во последно време, сега не знам каков е. Ако сакате добар бурек, а сте слободни од 5-13 тогаш во Вардар. Ке ви пратам локација во пп, бурекот им е порњава.

П. С. Имате и "лут" бурек во Моша мел, по моја оцена е 3/5, само лутината го вади.
Овие две места се во Куманово ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom