- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.640
- Поени од реакции
- 19.170
Avtokomanda sporednata ulicka pozadi salata ima nekolku burekdjilnici edna do druga i site praat dobar burek, Tafce, Tohe a najdobar burek ima vo prvata vo redot, Vardar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако те носи патот натака оди во Ченто во Тавче, карши С маркет се наоѓа, имаат врвна баничка со пилешко во кари сос. Јас банички не обожавам баш, ама овие имаат топ баничка.Вака така тоа Маџари само за пекари и сендвичари го читам , мора да се отиде да се проба здравје кога ќе дојдам.
Затоа комат(д) дома ќе си месиме.све профитери станаа, еден четврт бурек 70, од една тава вади 280 денари. Се научија со овие кризи сите да го дупат народот.
И таму ниеден нема да најдеш што иде у теретана и што има витка линија.Вака така тоа Маџари само за пекари и сендвичари го читам , мора да се отиде да се проба здравје кога ќе дојдам.
Бог да чува.баничка со пилешко во кари сос.
Многу е добро ова бе не замарај, знаеш дека и ја ги мразам тие измислените модерни јадења, пица со ананас и такви гомнарии.Бог да чува.
Сладолед со вкус на таратур да не има негде?![]()
И таму ниеден нема да најдеш што иде у теретана и што има витка линија.
Сите се најмалце 10 кг плус како мажи така жени.
Вчера јадев во Вардар, вртена пита со месо, врв е. Корите беа супер, не беше мрсна, филот со месо беше супер погоден (односот на месо и кромид и зачините) и најважно не ми одеше нагоре после цел ден од месото. Следен викенд пак одам, да пробам од другите (имаше вртена со сирење и спанаќ-сирење).Avtokomanda sporednata ulicka pozadi salata ima nekolku burekdjilnici edna do druga i site praat dobar burek, Tafce, Tohe a najdobar burek ima vo prvata vo redot, Vardar.
Апдејт на мислењево. Јадев во саботата баничка со стек во кари сос од ТАВЧЕ и може да кажам дека ја имаат унаказено баничката за сите пари. Сув стекот, слабо сос во баничката, онака ептен мех.Ако те носи патот натака оди во Ченто во Тавче, карши С маркет се наоѓа, имаат врвна баничка со пилешко во кари сос. Јас банички не обожавам баш, ама овие имаат топ баничка.