- Член од
- 16 јули 2011
- Мислења
- 127
- Поени од реакции
- 104
Многу си убава, природно убава, сигурен сум дека си убава и во трењерки додека правиш јадење и кога ќе станиш и пред да си легниш... 100 филмови у секунда ми направи типот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу си убава, природно убава, сигурен сум дека си убава и во трењерки додека правиш јадење и кога ќе станиш и пред да си легниш... 100 филмови у секунда ми направи типот.![]()
Кога сме веќе кај катастрофални дејтови, ми се случи да излезам со девојка со која проговорив најмногу 5 минути каде што спомнав генералии само во состанокот кој траеше 3 часа, Живкица Ѓурчиноска е <<8 за спомената, еве што корисно научив за време на состанокот покрај останатото
Голф 1.4 има 1398 кубици не 1400, плус бонус бел голф е подобар за женските од црн
Тоа што секој маж треба да знае за девојка е дека треба да е искрен,да знае кога треба да и даде внимание,кога тоа внимание ќе треба да го одвлече од неа.Тој треба секогаш да биде лидерот а не она,моментот кога тоа ќе се промени да она води,е моментот кога ќе ја изгубиш.Никогаш не ја контролирај девојката,не и љубомори.Слободата на врската е тоа што секој треба да се строи,со слободата се гради и доверба.Љубомората е тоа што покажува слабост кај таа личност.Ако е во најдобро понашање и ти дава се и сешто возврати и ти исто.Купи и цвеќе со порака:Ова е за прекрасниот месец поминат со тебе,за тоа што секогаш ми даваш подршка и сила да идам понатаму и милон други идеи,кои ако ги споделам ќе ја изгубат вредноста на моето јас.Биди иновативен секогаш измислувај нешто ново.Второ ако се гледате премногу секој ден и тоа исто ќе ја убие романсата.Дијамантите се скапоцени затоа што се ретки.Трето никогаш не ги губите свои вредности како пријатели,вашите хобија и работа за неа.Ако тоа го разбира ок ако не има милион други што ќе го разберат.Тоа е тоа за сега повеќе ако сака некој да дознае нека пише.
На одмор во Бугарија седам пишувам поезија и девојкава се смее а пред тоа бевме заедно во лифт.Беше во друштво русинка и ми рече што пишуваш и реков поезија,сакаш ли да ти прочитам.И читам и напишав песна за нејзе и ја читаше ја читаше и вика ова е супер за кој е.И реков за тебе и она поцрвене и се сликавме и нит барав нешто повеќе од тоа.Песната се викаше Девојката од лифтот![]()