Најчудно и најинтересно додворување

• Креатор на темата Креатор на темата ^BaRbIkA^
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ми текна на една тазе случка која што се случи пред некоја недела :)

Бев со друштво во парк искочена, ама во еден момент сите некаде заминаа, кој да моча, кој да најде други во гужвата и јас и еден дечко останавме да ги чуваме шишињата со пиво што не беа уште испиени и да чекаме да се вратат другиве.
И сега шишињата стоеа на земја и ние до нив стоевме, ама имаше многу гужва па за да не ни ги бутнат шишињата застанавме ептен блиску еден до друг и шишињата помеѓу нас......ииииии типов ми вика ЈАС НАВЛЕГОВ ВО ТВОЈАТА ЗОНА НА ИНТИМНОСТ.....и јас викам ШТО??? o_O ..... и ми вика абе на школо учевме дека растојание поблиско од 30 цм. е веќе навлегување во зона на интимност на соговорникот....и јас таква што да му одговорам....викам Ок нема проблем ова е вонредна ситуација :D а да напоменам типот и претходно ми се пушташе на некој начин, ама не дирекно зошто бевме поголемо друштво и му беше незгодно, а сега кога бевме по некоја случајност сами останати....занеме, незнаеше муабет да направи и како да почне, а јас па по природа сум зборлеста па свртев 10 теми во рок од тие десетна минути што останавме сами, а тој едвај таа реченица ја кажа.

... а јас па по природа сум зборлеста па свртев 10 теми во рок од тие десетна минути што останавме сами, а тој едвај таа реченица ја кажа.

Му рече ли за доберманот? :)

А јас па неам некој интересни додворувања? :eek:
Ова за женски важи само?
Еднаш може да се спомне, некако индиректно беше... ми се додворуваше една, а ја малце поднапиен па и ќе се тепав, со овој другар и... ептен напињаше и овој. Ми се допаѓаше оваа девојкава, али у глава ми беше едно само: „ме најдоа тука пијан и помал, па ќе си играат мајтап со мене“. И така тоа... не пијам веќе. Пијам, пијам.

Му рече ли за доберманот? :)

Ете видиш заборавив да му спомнам за доберманот :unsure:

И уште една случка имам што исто така скоро ми се случи :

Имаше еден тип што ме замараше и никако неможев да го откачам, секогаш гледав на културен начин да му дадам дознаење дека не сум заинтересирана за него, али овој упорен.....
И еднашка ми приоѓа истиот тип со мастика и ми вика:
- Типот: Девојко имаш мастика ?
- Јас: Не.
- Типот: А дечко ?
- Типот: А сакаш да ги имаш двете?
- И на мене веќе ми пукна филмот и му викам: А ти сакаш да добиеш 2 бокса еден од лева еден од десна страна ?

Ја би рекол Да. Кога веќе ионака сум заебен... повеќе пати. Бар кога неможам да добијам нешто убаво, нека биде нешто што ќе го паметам. :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 12:40 AM ---
Едит: Би прашал ако може да се шамари. Незнам, дан‘си кик-боксерка? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Ете видиш заборавив да му спомнам за доберманот :unsure:

И уште една случка имам што исто така скоро ми се случи :

Имаше еден тип што ме замараше и никако неможев да го откачам, секогаш гледав на културен начин да му дадам дознаење дека не сум заинтересирана за него, али овој упорен.....
И еднашка ми приоѓа истиот тип со мастика и ми вика:
- Типот: Девојко имаш мастика ?
- Типот: А дечко ?
- Типот: А сакаш да ги имаш двете?
- И на мене веќе ми пукна филмот и му викам: А ти сакаш да добиеш 2 бокса еден од лева еден од десна страна ?
Очаен домаќин што да правиш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Седам на шанк со една девојка што ми се свиѓа и и викам ај се кладиме у 100 денари дека ќе те бацам у уста без да ти ја допрам усната...и ми вика еј? како бе?,вадам 100 денари од џеб ја залапувам и и викам изгубив јебига :) И се насмеа :)

5609ba4baf9c6a27.jpg

ова ти беше инспирација за постот?

^ Greska ke izvinete :D

Sakas decko ti da bide zakon? Epa fati se so mene jas sum na praven smer :D

Денес идам во теретана,накај соблекувална и една девојка,височка но не повисока од мене се бутна накај мене и јас се насмеав и реков:Веќе ако ме бутна зашто да не се запознаеме.Она слатко се насмеа и си отиде во соблекувална,за да видам дали беше заинтересирана се ставив на точакот и не ме погледна си реков ех,кој ја шиша.И ќе видиме што ќе се деси ако ја видам пак :).

најглупаво додворување минатото лето ама камен пијан бев.
в диско, ја меркам некое време, се запознавме, дај ми-на ти, ти реков ми рече:
јас: може број? да останеме во контакт.
таа: ( го пишува бројот на мобилен и ми го дава телефонот)
јас се насмевнувам, заминувам во ВЦ и фино-лепо и ѕвонам. таа со трчање надвор да се јави, гледа непознат број и..
таа: ало?
јас: е ја сум ЛАВ, се јавувам од ВЦ, сакаш да се фатиме?
таа: њтф?

Ј: Поздрав како е
А: ооо здравоо мала, добро ее кај тебе како
Ј: Топ читуцкам нешто за факултет, што има ново
А:Ништо нема мала тоа па тоа, куча посо посо куча, се спремам да одам во теретана.
Ј:оооооо се спремаш за летово а :)
A:Не беее си ја сјебавв ногата паа да повежбам малце, инаку пре би седел дома и би се мазел со некојач0
Ј: :) ааа така лии????
А: да,да :) ама и ти си за мазење и галење да си знаеш:) еве ти бројче xxx xxx xxx па ке се чуеме за кафе на пауза од работа...
Ј: Абе немора на пауза, може и надвор кафе мафе ...
А: :) ааааааа може и мафе :)

На одмор во Бугарија седам пишувам поезија и девојкава се смее а пред тоа бевме заедно во лифт.Беше во друштво русинка и ми рече што пишуваш и реков поезија,сакаш ли да ти прочитам.И читам и напишав песна за нејзе и ја читаше ја читаше и вика ова е супер за кој е.И реков за тебе и она поцрвене и се сликавме и нит барав нешто повеќе од тоа.Песната се викаше Девојката од лифтот :)

• Ми се допаѓа
Reactions: iis
ништо посебно...

Таа: Леле Баже ама имаш убави,полни големи усни/
Јас: Повели,на располагање ти се... :D

Не е другарката тука да споделит па морам јас пошо нешо поглупо неам слушнато....
Девојче, дали си излезена од приказна? -.-

Ova mi se sluci mene pred 15 god
Zapoznavam zenska vo disko vo Ohrid
Se zapoznavame pa bla bla
posle nekoje vreme Ja prasuvam
Od kade si ti lepotice
A taja sarkasticno mi veli od Kica
Pa jas
i vikam mnogu uba Vanela nosis
Taja se iznasmeja
pa posle se smuvavme

Kajgana Shop