Најбогатиот Македонец со поголема плата од американскиот Претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Plavooka
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме интересира кој е тој Македонец искрено а не за претседателов, тој земал толку ќеш од сите маднати и тури што ги тера... има милиони и милиони на страна бенефиции :)
и мене :)
само се’ ми се чини, 64 000 евра месечна плата - да не мислат на приход/профит како газда на фирма, оти толкава плата некој да минува низ сметка.... !?

и мене :)
само се’ ми се чини, 64 000 евра месечна плата - да не мислат на приход/профит како газда на фирма, оти толкава плата некој да минува низ сметка.... !?
Не може да е приход/профит поради тоа што најголемиот приход е повеке од 64.000 евра а баш и јас се прашувам на кој би му минувала толкава плата низ сметка.

Не е важно колкава сака нека биде платата, душа не можиш да купиш.

Не се богатат тие од платата. Клинтон откако излезе од Белата Куќа заработи милијони со држење говори, со книги... со такви глупости...

Америчкиот претседник ги има животите на сите нас на планетата во рака, со негова одлука може да донесе војна или мир и тоа глобално, од негов говор зависи колкава цена на бензини ќе плаќаме и дали некој ќе биде помилуван или убиен.
То е ко да кажеш дека некој МК бизнисмен има поголема плата и од Господ пошто нели Господ работи волонтерски, беспари.

а да ми даеше 10 евра да идам до град викендов ?

Мислам дека е стружанец, работи нешто во фармација

Дали ова муабети ама имам слушнато дека Буш или не знам кој претседател има плата од 1 долар годишно, ама затоа фала богу се друго му е безпари.

ХАХ... претседателот на Америка зема 26 000 евра :). Колку нашиве политичари што зимаат по 1000 евра :icon_lol: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom