superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Алал да им е. Браво. После цигани вакви такви, ние сме назад 100 години бетер од цигани.
Мислам дека ова го има и во Германија?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да им е. Браво. После цигани вакви такви, ние сме назад 100 години бетер од цигани.
Здраво. Дечки сакам да земам кола од Словенија, ги гледав на avto.net. Сакам да земам Мондео од 1998-2000 година 115 коња 1.8 бензин. Одприлика се околу 1000 евра.Се на се би требало да ме кошта околу 1700-1800 евра со се регистрација и сервис, така? Што мислите вие дали оваа кола е добра, колку троши, има ли некои мани на кои треба посебно да внимавам?Дали е подобро да идам во недела за да го фатам автопазарот во Љубљана или да одберам кола од avto.net? Sакам и да престојувам во Словенија една ноќ. Колку ке ми се патните трошоци и трошоците за престој одприлика?
Гледам дека RACER е позапознаен со увоз од Словенија па ако може го замолувам да ми одговори.:smir:
Imam dve koli na slovenecki tablicki ednata e
Ford fokus (od dolgite) 1.6 74kw/101km 1999 godina benzinec so 5 vrati so dosta oprema: ABS, vozdusni pernicinja, servo .... dali moze da se prodade na slovenecki tablicki za 2000 evra
Opel Vectra bela karavan 1999 g. benzinec 74kw/101km so klima, ABS, Servo ...i toa za 2000 evra epten zacuvana
Za taa cena kolite ke bidat vo Skopje
Ako e nekj zainteresiran ke mu pratam sliki ne se udirani vo super sostojba
Ако имаш на тоа заработка 100-300€(за услуга) можеби ќе ја купе некој, а ако е значително поголема цената од тоа колку кошта истата доколку некој отиде сам да си ја увезе тешко дека ќе ја продадиш, можеби за почеток додека не се стабилизирани цените ќе се најде некој :tv:
![]()
Ме мрзеше да гледам но сега видов и спрема тие цени што ги видов мислам одма ќе ја продадишPa i samiot mozes da vidis koja cena se tie koli vo Slovenija taka da i samiot mozes da si napravis matematika dali ti se isplati da odis do Slovenija samo za kola i na krajot da ti ispadne poevtino od ovaa cena.
Мислам дека ова го има и во Германија?![]()
Кога го нема кај нас ЏАБЕ е.
Гледав по страните на импортерите во Романија и цените им се смешни (фиат панда 3500евра+ддв:nesvest:!!!).
Ех кога и кај нас би се спроведила ваква акција, а не увоз на коли од 95та кои прекупците ги продаваат за цени како новите во Романија.
:salut:
АКЦИЈА НА „АУТОМОТИВ ГРУП“
„Дачиа“ дава попуст на старо за ново
„Аутомотив Груп“ и „Дачиа“ во рамките на проектот „Дачиа за природата“, им овозможуваат на граѓаните старите автомобили да ги заменат со нови и тоа со попуст од 1.600 евра. Директорот на „Аутомотив Груп“, Кирил Келеников, рече дека овој проект има за цел подигнување на свеста на граѓаните за околината во која што живеат. - Во Македонија 50 проценти од автомобилите се постари од 20 години. Ова состојба предизвикува еколошка опасност. Според анализите, еден стар автомобил на поминат еден километар емитува 315 грама отровни гасови. Новите автомобили, пак, емитуваат 165 грама отровни гасови - рече Калеников. Тој потенцира дека од тие причини автомобилите се рециклираат и граѓаните можат да земат нов еколошки автомобил „дачиа“ за поевтина цена. - Придобивки од овој проект се поголема сигурност, помала емисија отровни гасови, помала потрошувачка и рециклирање на автомобилите - нагласи Калеников.
Ford fokus (od dolgite) 1.6 74kw/101km 1999 godina benzinec so 5 vrati so dosta oprema: ABS, vozdusni pernicinja, servo .... dali moze da se prodade na slovenecki tablicki za 2000 evra
Opel Vectra bela karavan 1999 g. benzinec 74kw/101km so klima, ABS, Servo ...i toa za 2000 evra epten zacuvana
Ако за таа цена колите се во Скопје, тогаш се прилично ефтини!
Од прилика ке кариш 200 - 150 евра!![]()
ne mislam deka kolite gi prodavaš mnogu skapo, samo mislam deka gi imaš kupeno za evtini parisorry moe mislenje
inaku vektrite ne drzat mnogu cena vo slovenija, od vektrata garantiram deka imaš najmalku 500 evra kar))
moe mislenje bez da se navrediš eve nekolku dobri primeri so dobra oprema i mnogu dobro socuvani, a cenata gledajte ja so najmalce 50 do 100 evra poniska.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3634034&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3547373&show=1
inaku za tie šo me sledea pred nekolku dena pisav deka samo 80 evra me čineše celata procedura ta renault twingo a sega mozam da kazam deka e okolu 700 evra)) danokot mnogu krena na cena a da ne gi stavam i davačkite kako na primer 900 denara za da vlezeš na terminal a ne ti davaat fiskalna
pred tebe parite vo dzeb si gi stava :zlo:, i 3000 denari za da ti gi napravat dokumentite c c c c apaška država :zid::zid:
ako na vlezot pobaras fiskalna ke ti recat ( ako ti čini vaka arno ako ne, ke vlezes bezpari ama nema da ti završat rabota) STRAŠNO:uvo::uvo::uvo: