Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:...jas mozebi "ne sum" Makedonec , ama ti verojatno ne spagas vo inteligentni luge , plus rasprasaj se od kade ti bitusanec...takvi duduci vo bituski familii NEMA !!!
Da sakaa amerikancite da ne` snema, ke ne` snemase uste 2001 godina ili pak ke dozvolea da ne rasparcat do 1993 g. koga ne bevme pravno drzava, nit clenka vo UN.
Edinstveno sto moze da se sluci e da se dade del od Makedonija na Kosova, kako sto dadoa del od Srbija. No, ne moze tuku taka da ne` snema, isto kako sto ne gi snema Bosnjacite, koi patem se 40% vo BiH i moraat da imaat drzava.
Браво патриоту Битушки. Така се сака Македонија.
Вие пробавте уште 2001 да ја делите, не ви даде МЗ и УСА, гледам идејата е сеуште жива(многу пожива од било кога).
Дали сакаат или не Американците веќе е неважно. На крај ќе кажат “кршете глава“, а она на Кале дали ќе биде во МК или некоја друга држава воопшто не им го менува планот за постоење на истата.
Колку си плиток , па тоа е чудо. Втора опција е дека многу добро знаеш за што се залагаш. Бруко мијачка.:kesa:
da se DADE del od Makedonija ????? Verojtano epten sakas "tvoe" Bituse vo Albanija da otide ???
Uste ke ne delat ????? ebate politikata Makedonska..."bitusanec"...
...deleta ja parce te ja .......ke krsime casi ??? a???? taa si e nasa najmila......, ama drug ja "raboti"...
.......tipicno Gwujovski...pardon Ljubcovski![]()
Abe concrete uste ke ve lazat soncinjava
jas sum solnce kolku sto si ti polumesecina
,a da me "laze" nekoj...barem mene, malku tesko.....pelcuvan sum...mnooogu odamna , verojatno uste pred da se rodis...
Се приметува и каде , само не мора да кажуваш интимни работи :icon_biggjas sum solnce kolku sto si ti polumesecina
,a da me "laze" nekoj...barem mene, malku tesko.....pelcuvan sum...mnooogu odamna , verojatno uste pred da se rodis...![]()
Се приметува и каде , само не мора да кажуваш интимни работи :icon_bigg
Темава ти се сведе на јадење г.... по комшии ,комшика отишла на кафе па рекла казала ......
Аце оставил аманет да шириме семче ......цинцару ....во Македонија :wink:taka neka e .."makedonecu" vo tugina...![]()