- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
Да требало да не снема и да се планирало ваква операција таа информација не би ни дошла до нас, да си знаете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo nesto lupas bez vrska.Chiche, aj te molam ne navreduvaj. Ne sakam da se spustam na tvoe nivo, no moram da te potsetam deka Ljubco gi davase samo Tetovo i Gostivar vo zamena za Mala Prespa, dodeka tie tvoite na Tetovo i Gostivar gi dodadoa Struga, Kichevo, pola Veles, pola Prilep i Skopje, bez nikakva kompenzacija.
Koga ke gi stavis rabotite na kantar koj sto naprail, Ljubco bugarasot bil patriota vo sporedba so soncevite.
Uste edno potsetuvanje, soncevite se naslednici na KPM, koja gi naseluvase kosovarite po Tetovo, Kumanovo i Skopje. Ako vo Cair/Butel/Vizbegovo imase 10% albanci do 1970 g., pretcite na soncevite naseluvaa uste po tolku sekoja decenija od Kosovo (da i olesnat na majka im Srbija, da ostane Kosovo srpsko), a vo 1993 g. naselija najmnogu kosovari.
Taka sto nemoj ti da mi zboris mene za patriotizam, koga tvoite ja unistija Makedonija i sega sakaat cela da ja albaniziraat. Em gi donesovte kosovarite vo Makedonija, em im ja dadovte pola Makedonija, pa uste nekoj drug vi e kriv za soncevite antimakedonski postapki i politicki odluki.
Abe ti grk da ne si?Grk da bese poveke ke ja sakase Makedonija od tebe..Zasrami se concrete..Zasrami se..Zgrozen sum...Pred nekoj saat Jansa, Bus i onoj ciganot Solana ko najavija rasturanjeto na Makedonija.....
....................kolku vreme davate za operacionalizacija... ???
Samo nesto lupas bez vrska.
Kako toa gi dale, a za tamu ne mi treba pasos. Zosto dodeka bevte vie na vlast se odese do Ohrid preku Bitola. Kogo ne go ineresirase od Grupcin nataka ? Na Dosta od DPMNE li ne i bese gajle sto se slucuva tamu.
Ti da si od Tetovo i nekoj da ti kaze deka kje te dade so se partali bituski na albancite da te vidam kako kje skokas togas po forumov. Buva mogorecka nema da ti bide ramna.
Znaes li zosto nema pruga do Ohrid, i od Kjustendil do Skopje ? Znaes li zosto ima samo zaobikolen pat do Ohrid od Bugarska granica preku Tetovo i Bitola, a imalo resenie za mnogu pokratok.
ZATOA STO NA VREMETO NAKOJ MISLEL NA TAKVI KAKO TEBE.
Abe ti grk da ne si?Grk da bese poveke ke ja sakase Makedonija od tebe..Zasrami se concrete..Zasrami se..Zgrozen sum......Kolku samo mozes daleku da odis so tvojata omraza kon sopstveniot narod ne mi e jasno..cccc Sram da ti e...![]()
Abe ti grk da ne si?Grk da bese poveke ke ja sakase Makedonija od tebe..Zasrami se concrete..Zasrami se..Zgrozen sum......Kolku samo mozes daleku da odis so tvojata omraza kon sopstveniot narod ne mi e jasno..cccc Sram da ti e...![]()
Ne sakam da odgovaram namesto drug, no samiot si napisa na forumov deka potekloto ne mu e makedonsko. Cici faci bil coekot.
Vednas da se javis kaj Ugrinovski, da ti ja otvori limenkata i da intervenira..
A za svinjata Dosta, nema potreba veke da se izmisluvaat gluposti; ne e na vlast zenata. Takva izjava nitu dala, nitu pak mozela da dade, tuku toa e uste edna od onie fabricki konstrukcii na propadnatite soncevi.
Lelelele..Se iznacitav gluposti, bajki od spionski filmovi i serenadi za ufilmani luge koi vo sopstvenata majka gledaat potencijalen ubiec..concrete,za ova shto go napisa so 4 zbora ke go napisam odgovorot ''Godpod da te cuva"...Toj bedz kje vi bide glavna preokupacija, bidejki nisto drugo i nemate...A ti dosta ovde se pravish nekojsi ekspert, so "visoki intelektualni" sposobnosti, koj detektira sekakov zagovor, sekako, normalno..Nemakedonstinata si go pravi svoeto, predavnickoto kopa vo sebe..Barem ABC, si ja saka Makedonija, go saka narodov, dava ekspertizi..Ti vo sopstvenata majka gledas zagovor...Boze pazi ne od pijavici...I daj veke ednas izlezi od toa platnoto,ili smeni si go filmot!Dobro be "ovco", ako nekoj ja brca glavata vo pesok , ne znaci deka ke go resi problemot...zaradi koj ja brca glavata vo pesok
ubavo kazav: vo Ljubljana: Bush, Jansa i ona govedo cigansko Solana imaat dadeno izjava koja nas ne tangira na mnooogu zaeban nacin.
Ako se zemat vo obzir izjavite na"liderite"...citaj SEFOVITE na shipatarskite bandi , koi izigruvaat partii i koi veke rekoa deka ne mozat da go cekaat "SOZREVANJETO" na Makedoncite za vlez vo NATO i EU , ako se zeme vo obzir deka IZBORITE "VISAT"..da gi bide ili da ne gi bide, ovaa izjava doaga kako grnce na kapace...
Znaejki gi KAPACITETITE na Bugarskiot vljubenik koj vo momentov izigruva makedonski minister za nadvoresni raboti i nejasnata "orjentacija" na so "aklamacija izbraniot" premier , koj dva dena potoa se seta po Volstrit so bedz FYROM.........................i zelbata na nekoi ovde da davaat delovi od MKD naivno veruvajki deka ke gi "resat" problemite....... JAS SAMO KAZAV DEKA TECE NEKOJA PROCEDURA....
,a vie PRAVOVERNITE, koi ziveete po KODEKS....videte kako ponataka...i dosta mi skokas ko zajce i me davis so tvoite frustracii...."glupokja" i politicki primitivizam..(ne e cudo ..toa se ide zaedno vo paket...)...![]()