Најава за распарчување на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување
A????? ke me bide li.......megu FYR ovcive ...??? :)

Еве се најдов и јас.

mouf.jpg

Бачило

Oven da baram....zosto???......za poker ili za pastrma ??????
Ti sto ne ja skrolna slikata da vidis sto klatno visi podolu... :)
Inaku teorii ne me interesiraat , ke pocekam uste nekoe vreme...za da pocnete panicno da bleete.... do togas .....ajt so zdravje... :)

sheep.jpg
.....imas pravo ic ne e tesko :) !!
concrete, па како што гледам ти сам си се претстави како овца , а на овцата по дефолт и треба овен..Освен ако не е лезбејка:pos2::pos2:

Само нека проба некој да ја распарчи Македонија...да ги осети волците на своја кожа....да поједе и овци и овни

Само нека проба некој да ја распарчи Македонија...да ги осети волците на своја кожа....да поједе и овци и овни

:)

Смешни сте со целава тема, од почеток, па до крај. Тргнувајќи од Бетонираниот кој цел живот мисли дека наместо вода, крв тече низ чешма, па се до гемиџијава кој мисли дека сам може против сите.

Синдромот на Ариева нација ја чинеше една Германија на пропаст, минута ви треба да размислише што ќе не чини нас како држава со само еден пола-развиен град, и народ кој живее според правилата на паризитите.

Гемиџија, најискрено да те прашам, си пукал некав во живот со пиштол, да осетиш куршум како делува на човечката психа? Си бил во војска да пукаш, или си бил кувар таму, си отварал затворени конзерви за војниците. Како, ти, лично, а и било кој друг што така е сили, можете да попречите доколку ова сајнсфикшн сценарио стане реалност??

Едни преговори со името па се подели државата на миљон мали струи, било бугарофилски,србофили, грекофили, албанафили, словени и што не друго освен македонци, а камоли нешто во тој размер.

Идејата е повеќе од смешна, жалосни сме ние, кои коментираме се и сешто. Опцијата некого да снема, секогаш постои, не само Македонија. Фрката е што сега, во овој момент, на некого му одговара Македонија да постои. На нас, обичните, толку ни е оперен мозокот, што ама буквално к*р не боли за нашата држава. Повеќе се грижиме за пан-словенството и браќата словени...

Сељаци..

.....................tocno...seljaci :)
...komentarot daden za edna izjava , koja kaj nas ne bese ni spomnata, a koja vo kontekst so odredeni drugi procesi..samo pokazuva za sto ne esapat, nesto sto ovcive zarvoreni vo trlo ne go ni nasetuvaat.... se pretvori vo ogovaranje na edna cesna FYR ovca...zaradi nejziniot imidz ala Luj XIV :) , duri rymz i krvca crvena vide.....u vodovod...:)
......................seljacista...da pocekame kraj na narednata nedela ...pa da zatvarame ????

Беточно, повеќе од јасно дека стварно самите сме дебили и идиоти, сакаме други да ни ги решаваат проблемите, само што претеруваш со сценарио за распарчување на Македонија. Преголемото его не ти дозволува да сфатиш изгледа..нејсе.

:)

Синдромот на Ариева нација ја чинеше една Германија на пропаст
Па за една држава што два пати беше срамнувана со земја мислам добро се држат:helou:.Далеку сме ние од Швабите и по менталитет и по се друго.

Isti sme...samo tie se od kaj liceto...i seto sto odi so toa,.....nie od kaj zadnikot......

Само се чудам како некој може олку да си ја мрази сопствената земја..Сто пати сум рекол а и уште еднаш ќе речам ... Срамота...

Бетончо, ако се чувствуваш ти како да си на газот,некој не...Немој од свое име да кажуваш за цела нација..

...

Od pozicija na crn gavran i jas po temava

Firom gi odbrojuva svoite posledni denovi
Nastapuva Nova Makedonija
Sledi podelba i toa po dogovor
Gegite zemat golem del od Novata
Ostatokot od Novata na referendum za soedinenie so "Evropa"
pod mototo "soedinenieto pravi silata"
Glasaci na tezi referendum
Bg pasportite
I golemo ke e prasanjeto da se bide ili ne
uste pogolemo otkolku ova so imeto
Mpc pod uprava na Spc

I toa taka ke ostane za dolgo vreme
:toe:

Ne sakam da odgovaram namesto drug, no samiot si napisa na forumov deka potekloto ne mu e makedonsko. Cici faci bil coekot.
Е стварно си досаден како пролив, дај кажи нешто паметно не само комуњари и навреди и слични глупости!!!!!

Админи дај реагирајте од вакви се упропасти форумот!!!!

Значи бришење на цела тема и бан на конкретен од форумов 1 месец па да му дојде памет за да не отвара вакви теми у иднина и да му стане јасно дека он е уствари црната овца во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom