Нај нај телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Nezavisen
  • Време на започнување Време на започнување
Од нашиве само А1

Која е вашата омилена ТВ програма ?

Која е вашата омилена ТВ програма ?
Јас ке ги набројам Бумеранг, А1, Канал 5, А2, К-15, и други...

А ваши ?:vozbud:

А1, А2, Сител и Канал 5 од нашиве...
Nova tv, Fox Life, National Geographic меѓу другите...

Епа нај нај телевизија од нашиве ми е А1, најсупер емисии даваат за сите возрасти и што знам...абе најдобри се :pipi: А иначе телевизија која воопшто не сум ја пуштила во последниве некои 5-6 години и која не ми е во план да ја пуштам и гледам е Мтв 1 и 2 - леле најодвратна телевизија , даваат најсекакви глупости, преносот им е булшит , се прашувам зошто сеуште постои таа телевизија...страшна работа...порано на времето беше најдобра а сеа колку ниско падна....:tapp::tapp::tapp:

од домашниве А1 без кункуренција,Сител и Канал5 се тука некаде са јадат

дефинитивно А1 75% од времето на гледанје на телевизија го тросам на А1 а другите проценти на некоја спортска:tv:

па А1.. а во последно време застанувам и кај А2 (South Park, The Shot, CSI LAS VEGAS, JUST FOR LAUGHT....)

А1/А2 од нормалниве телевизии...

иначе највеќе гледам JUNGLE TV, PLAY TV, Fox Live, K-15 и К-15 мјузик...

хах интересна тема
Па од нашиве(Македонските) ги гледам А1,Сител и моментално мтв1 за Олимписките Игри.
Од странските дефинитивно ке кажам најдобрата програма според мене ЕвроСпорт.
:helou:

Епа нај нај телевизија од нашиве ми е А1, најсупер емисии даваат за сите возрасти и што знам...абе најдобри се :pipi: А иначе телевизија која воопшто не сум ја пуштила во последниве некои 5-6 години и која не ми е во план да ја пуштам и гледам е Мтв 1 и 2 - леле најодвратна телевизија , даваат најсекакви глупости, преносот им е булшит , се прашувам зошто сеуште постои таа телевизија...страшна работа...порано на времето беше најдобра а сеа колку ниско падна....:tapp::tapp::tapp:

можно е да не дават убави филмови ама тука се за спорт секој спорт во македонија го дават , сега дават ОИ ,дават лига на шампиони добри се ...
ама најдобра е а1 дават јаки филмови

Ти пратиш спорт, се гледа дека за спортот си заинтересиран 1%.

А1 се знае :wink: а далеку зад неа се јадат Сител и Канал 5

А1 е најсупер после неа Сител Канал5 итн.

Ти пратиш спорт, се гледа дека за спортот си заинтересиран 1%.

А дан е женско случајно? :tapp:

П.С. На А1 колку што знам даваат Премиер лига,натпревари на македонската репрезентација,вршат директен пренос кога некој македонски тим игра важен/интересен натпревар (Работнички-Болтон),неодамна ги пренесуваа подготвителните купови како Амстердам Куп и мислам дека беше Рускиот куп(кај што играа Милан-Челзи),мислам дека го пренесуваа машкото јуниорско првенство во ракомет лани итн итн итн...
Ти може си заинтересиран за спортот али 0.5% го пратиш :wink:
Поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom