Нај нај телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Nezavisen
  • Време на започнување Време на започнување
А1 дефинитивно најмногу гледам од вести до емисии милионер, ексклузив, серијалки среќа жива што намалија со шпански серии мада исти се и овие хрватскиве, ги обожавам заради lost, CSI, 24, очајни домаќинки и сите такви серијалки, филмови и др.
После може да ги ставам Канал 5 само заради филмови и некои емисии.
Сител не ги сакам а Телма единствено фудбал гледам и то е то.

За ниедна не можам да кажам дека е најобјективна или дека ми е омилена. Факт е дека највеќе ги гледам А1 и Сител со оглед на тоа дека какви такви сепак имаат повеќе понуда од другите. Телма знае да даде понекогаш некое добро филмче, а МТВ ретко ја гледам т.е. само ЛШ и НБА.
Кога ќе размислам подобро омилени ми се БТР и АТВ/КРТ барем можам да се насмеам со СМС пораките :pos:

ne znam dali se raboti za vo mkd ili cel svet pa zatoa vo mkd nema ubava televizija site se ebano isto losi a vo svetot ne znam za site no onie koi gi imam i gi gledam HBO,Digi TV , TPS, Multivizion , canal+, FOX, N Geo , i site diskaveri+histori canel

A1 normalno samo so posledno vreme ne mozam da gledam zaradi sto ni ja isklucija ama ke se snajdime so anteni nekako bez taa programa nistoo ne prajme hehe

Јас лично највеќе гледам А1.
Даваат серии по мој вкус, англиско првенство во фудбал, вестите им се добри.

a1 najdobra?hahaha,dobra fora,ste primetile li kakvi im se emisiite vo zivo?Bledi i sivi vo najbedni studija,seriite im se veke videni na nov@ tv a se sto vlozuvaat se vestite kade sto sopstvenikot ja koristii svojata mok!BEDA

Private Gold...Hustler Tv од странските
А1(освен емисијата на Бојана13)...Sitel...Tera...Orbis...i Telma само за викенди бидејки има Италијанско првенство во фудбал.

Често на форумов читаме фалби и поплаки за одредени телевизии. Зависи од која страна доаѓаат често се споменувани Канал 5, Сител и помалку други. Ме интересира што мислите. Која телевизија е нај ОК според вас. Значи најгледлива, најнезависна или најобјективна за вас. И спротивното која ТВ не можете никако ни да ја погледнете. Се разбира со аргументи зошто е тоа така.

мислам дека темава би била поинтересна кога би имало и отворена анкета...

инаку нај нај ТВ за мене е А1, кога и да седднам пред ТВ прво пуштам на А1 а после менам на другите... мислам дека даваат нај нај филмови и серии, а и англиското првенство е на неа... таа прва стави и телетекст за LIVE SCORE, затоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom