Ted Dettman4e
Real Optimist
Од нашите А1,нема конкуренција,а од странските МТВ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа нај нај телевизија од нашиве ми е А1, најсупер емисии даваат за сите возрасти и што знам...абе најдобри сеА иначе телевизија која воопшто не сум ја пуштила во последниве некои 5-6 години и која не ми е во план да ја пуштам и гледам е Мтв 1 и 2 - леле најодвратна телевизија , даваат најсекакви глупости, преносот им е булшит , се прашувам зошто сеуште постои таа телевизија...страшна работа...порано на времето беше најдобра а сеа колку ниско падна....
![]()
Ти пратиш спорт, се гледа дека за спортот си заинтересиран 1%.Епа нај нај телевизија од нашиве ми е А1, најсупер емисии даваат за сите возрасти и што знам...абе најдобри сеА иначе телевизија која воопшто не сум ја пуштила во последниве некои 5-6 години и која не ми е во план да ја пуштам и гледам е Мтв 1 и 2 - леле најодвратна телевизија , даваат најсекакви глупости, преносот им е булшит , се прашувам зошто сеуште постои таа телевизија...страшна работа...порано на времето беше најдобра а сеа колку ниско падна....
![]()
Ти пратиш спорт, се гледа дека за спортот си заинтересиран 1%.