Нај нај телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Nezavisen
  • Време на започнување Време на започнување
Послабо гледам телевизија во последно време, ама ќе ја издвојам А1, бидејќи има интересни серии, филмови, емисии. На останатите тек-тук подгледнувам по нешто, но обично на А1 ми ги има омилените нешта :)

А1 ми е најубава телевизија!!Сепак даваат серии филмови што се мноогу понови!!А сакам да прашам што се случи со кампањата на а1 што беше против Трифунчо??Некако како да ми замре!!

Ke zamre i A1 ne samo kampanjata protiv Trifun. A1 uste ne se gleda vo del od Skopje vo Stip i Bitola. Ne mu se isplakja da treska gluposti samo za pola Makedonija! Vo Spic i Vreme glavna tema e kako da gledate A1 bez kabel. Nekoj ke pomisli za CNN stanuva zbor! Tesko e koga covek ne znae kade mu e mestoto, kako Velija Piljarot.

Абе а која е појјака од А1??На Канал5 можи се поубави сериите што ги пуштаат(жими Law&Order, на сител жими Everybody Loves Raimond)А на а1 ги имаш Изгубени, ЦСИ,Сопранови,Како ќе каже Џим,Маѓепсани, Забранета Љубов....Сите топ класа серии...Само прашав што се деси со кампањата, а инаку а1 е најзакон телевизија...

И некој рече за Велија..Шпиц ти е другарче без пари весник..

Според квалитетот на програмата што ја емитуваат нашиве телевизии ќе ги рангирам како:

1. А1
2. Канал 5
3. Сител
4. Телма

Другите не ги ни гледам така да не ги ставам во оваа споредба

Според квалитетот на програмата што ја емитуваат нашиве телевизии ќе ги рангирам како:

1. А1
2. Канал 5
3. Сител
4. Телма

Другите не ги ни гледам така да не ги ставам во оваа споредба

И јас така би ги рангирал, само Сител со телма би ги заменил!!Поради мрачноста на филмојте што ги даваат, јас сакам такви!!!

Ke zamre i A1 ne samo kampanjata protiv Trifun. A1 uste ne se gleda vo del od Skopje vo Stip i Bitola. Ne mu se isplakja da treska gluposti samo za pola Makedonija! Vo Spic i Vreme glavna tema e kako da gledate A1 bez kabel. Nekoj ke pomisli za CNN stanuva zbor! Tesko e koga covek ne znae kade mu e mestoto, kako Velija Piljarot.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: не заебавај...:pos2::pos2::pos2::pos2:
дај линк да видам шо има на оваа тема:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

иначе он топик:а1 и канал 5 се најдобри и морис од охрид се разбира:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: не заебавај...:pos2::pos2::pos2::pos2:
дај линк да видам шо има на оваа тема:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

иначе он топик:а1 и канал 5 се најдобри и морис од охрид се разбира:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да да посебно тој водителот со црвениот голф!!Маскота на Охрид

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom