Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
Се глеаме на Вимблдон!!!!:pos2: :pos2: :pos2:
Ај радувајте се дур можете,зошто заврши сезоната за Надал(нема више турнири на земја)

Се глеаме на Вимблдон!!!!:pos2: :pos2: :pos2:
Ај радувајте се дур можете,зошто заврши сезоната за Надал(нема више турнири на земја)

e да , иако мислам дека и надал ке напредува на трева иако таму повеќе се бара интелигенција отколку сила , очекувам уште едно финале од овие двајца не верувам дека џоковиќ ќе може да им помрси сметките барем не сеуште

Надал е машина на земја, нема кој да му се спротивстави но очекувам федерер да доминира на Вимбалдон.

e да , иако мислам дека и надал ке напредува на трева иако таму повеќе се бара интелигенција отколку сила , очекувам уште едно финале од овие двајца не верувам дека џоковиќ ќе може да им помрси сметките барем не сеуште

Мислам дека Џокович може да му ги помрси сметките на Надал на Вимблдон,со оглед дека Надал таму не е воопшто доминантен,и може се да се случи,па и да не стигне до финале,што не верувам,но да почекаме па ќе видиме!!!!

Онај е светски рекет 1??? 6-1, 6-3, 6-0 :pos2:

Браво Надал, Браво и за мене (реков во 3 сета :vozbud:)

Иако сум фан на Федерер, на сите признав дека на ЗЕМЈА федерер може вода да му носи на надал, а додека пак на трева е обратна ситуација,

Иако сум фан на Федерер, на сите признав дека на ЗЕМЈА федерер може вода да му носи на надал, а додека пак на трева е обратна ситуација,

Не знам колку е обратна ситуацијата, ама знам дека многу малце фалеше на ланското финале на Вимблдон да тепа Надал.

Не знам колку е обратна ситуацијата, ама знам дека многу малце фалеше на ланското финале на Вимблдон да тепа Надал.

Знам дека беше 3:2 у сетови,а по гемоби појма немам,

Малце со закаснување пишувам ама тоа е еден ден жалев хаха.
Не озбилно го направи попара, не дека Федерер беше тапа туку Надал беше вансерија, па кај го има тоа у цел натпревар да направи 6 неизнудени грешки, едноставно машина, сеа ми останува да се надевам дека барем Вимблдон ќе се го освои.

Ќе биде интересно на Вимблдон - Надал го победил Ѓоковиќ во финале на трева во Лондон, а Федерер во финале на трева во Хале го победил Колшрајбер.

Све некако мислам дека Надал ќе не` изненади оваа година на трева! :)

На земја Надал е нај јак ама на тревичка може вода на Федерер да му носат и јас сум навивал од секој пат за Федерер и продолжува мојата кариера со навивање за Федерер..

Надал е мн подобар од Федерер на земја... Али на трева Федерер е боље така да неможеш да избереш меѓу овие двајца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom