На што се палат тинејџерите? Цеца, Лукас, Џогани, Миле и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Да, али од друга страна ни салата не беше фул, плус имаше сигурно околу половина дојдено од надвор, да речам кои си ги поддржуваат пеачите (така барем спомна едно другарче кое беше таму со сиот кеф). Што значи околу 3000 Македонци и не е некоја огромна бројка, шо знам :D

Имам впечаток дека се намалува некако чудово, од нигде никаде.....а можи и грешам.

на уан рипаблик више се собравме така да ова е голема победа над турбофолкот :D

Toa ми беше муабетот..............ко да има некоја промена, па макар и привремена :D

Замисли во живо имаш 6,500 луѓе во Борис Трајковски и сите отидоа да го гледаат големо гранде финале а таму секако беше големиот шунд.

Јас би рекол дека таму беа скоро се млади луѓе.
На финалето на Ѕвезде Гранда имало 12.000 луѓе, е сега дали повеќето биле стари или млади незнам, но по она што го видов на телевизија повеќето беа млади.

Иначе незнам зошто ако некој не слуша турбофолк мора да рече дека турбофолкот е шунд. Пример сега јас ако не слушам рок тоа значи дека рокот е шунд?:confused: А што се однесува до финалето на Ѕвезде Гранда стварно беше нешто преубаво, а и сите песни беа одлични, едноставно те тераат да запееш. Криво ми е што јас не бев.

One Republic дојдоа и го наполнија СЦ Борис Трајковски. Ќе дојде Цеца, Лепа Брена........ и ќе го наполнат стадионот. Сега види кој победил:D

^ Лепа Брена ќе дојдеше да продадеше карти, не успеа да го наполни стадион па се вадеше на страв поради случувањата во Куманово. :)
Не знам зошто некој има потреба да дискутира кој е металец, турбофолкер, рапер или што ти ја знам. Крај краева секој од горенаведениве кога отишол на свадба,роденден или прослава во кафана слушал, играл,пиел што и да е на турбофолк и сакал или не ги знае песните. И странската "квалитетна" музика не е ништо подобра. И таму се пее за дрога, курви, насилство. Што ги тера, ко за вирус да се збори во разни фази од општествово различна музика се слуша. Сеа филм им е турбофолкот остајте ги ќе им пројде :)
Што можеш ко родител да направиш да им забраниш да се движат на места каде што се пушта турбофолк музика?

На финалето на Ѕвезде Гранда имало 12.000 луѓе, е сега дали повеќето биле стари или млади незнам, но по она што го видов на телевизија повеќето беа млади.

Иначе незнам зошто ако некој не слуша турбофолк мора да рече дека турбофолкот е шунд. Пример сега јас ако не слушам рок тоа значи дека рокот е шунд?:confused: А што се однесува до финалето на Ѕвезде Гранда стварно беше нешто преубаво, а и сите песни беа одлични, едноставно те тераат да запееш. Криво ми е што јас не бев.

One Republic дојдоа и го наполнија СЦ Борис Трајковски. Ќе дојде Цеца, Лепа Брена........ и ќе го наполнат стадионот. Сега види кој победил:D

боби, освен цеца никој друг фолкер сам не може да го наполни борис а камоли стадионот, се влечат по 3 или 4 пејачи да им дојде некаквс публика колку толку последно така беа саша матич, шабан и бекута, немаат публика едноставно сами да напунат сала:toe:

лепа брена ако го наполни што би се случило да дојдат Металика у СК свесен си?:icon_lol: Па сеа ти решавај теории кој победил.

Замисли во живо имаш 6,500 луѓе во Борис Трајковски и сите отидоа да го гледаат големо гранде финале а таму секако беше големиот шунд.

Јас би рекол дека таму беа скоро се млади луѓе.
Скај не умарај, иди напраи нов љубовен-турбофолк мегамикс и не се вади од памет многу многу.

Викендот бев на настап на Елитни Одреди.
Папагалот почна да ги пее мој је живот швицарска, чаше ломим руке ми крваре и друга шабанерија.
Залудно потрошени 150 денари.
ДиЏејот пред да почнат да пеат направи поубава атмосфера.
Селска работа.

лепа брена ако го наполни што би се случило да дојдат Металика у СК свесен си?:icon_lol: Па сеа ти решавај теории кој победил.
Прво нема да дојдат, второ ќе го наполнат СЦ Борис Трајковски, само прашање е дали ќе го наполнат цел.
:coffee:

Викендот бев на настап на Елитни Одреди.
Папагалот почна да ги пее мој је живот швицарска, чаше ломим руке ми крваре и друга шабанерија.
Залудно потрошени 150 денари.
ДиЏејот пред да почнат да пеат направи поубава атмосфера.
Селска работа.
Елитни Одреди се распаднаа иначе.

елитни одреди беа најјакото дуо на балканот кои кога пееја исто како расипана касета да слушаш, сеа само едниот остана
И двајцата се активни и двајцата пеат. Реља прв почна да гради самостојна кариера, но еве сега и Владимир снима песна и спот кој треба во блиско време да искочат:)

елитни одреди беа најјакото дуо на балканот кои кога пееја исто како расипана касета да слушаш, сеа само едниот остана
За кој како лепи, за кој како. Сепак беа најслушани. Сега кога се распаднаа, револуционерната младина која љуби „вистинска музика“ извојува огромна победа врз злите турбофолкерски души.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom