На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Или ја полнам кадата и слушам музика така оптегнат, или го земам велосипедот и возам.Ако најдам кандидати за фудбал по пат, расположението ми е вратено 100%.

Ништо.

А ако се "лажеме", фактот што другите мислат дека се` ми е потаман, се` ми чини, ми цутат рози и немам проблеми. Не е иронија, сериозно ми помага кога гледам дека другите не ми ги гледаат маките. Бар не изгледам како да ми потонале сите бродови. У тој случај на џубрината им` се активира алармот за умилкување, лижење и потпикување. Одеднаш имаат тони совети и идеи како да ти помогнат, време да те ислушаат, и окез што вришти "отвори ми се". Вежбајте психолози на некој друг.

Fino muziceee
temna sobaaaaa
i se e superrrrr.......
..........................samo nego go nemaaa...............:pos2:

пак едитирав. :S

Mузика она тешк рап или хип-хоп било шо :)

Музиката е најдобриот лек за се’, во зависност од расположението таква музика.. и многу мир..настрана од луѓе.

филинг гуд од нина симон... тоа ме опушта...:wink:

Слушам музика и размислувам за тоа што ме онерасположило...потоа излегувам со друштво а тогаш нема шанси да не се изнасмеам :D

Сите имаме вакви денови без разлика дали некој ве изнервирал или едноставно како што велиме 'не ви е денот'........ Што правите тогаш,,како повторно си го враќате расположението? Мене најдобро ми помага една добра прошетка,,опуштање во бањата,, и ако сум во можност одам на шопинг.Понекогаш многу ми помага кога се што мислам и чувствувам ќе напишам на хартија........Тогаш верувајте многу ми олеснува......................А кои се вашите трикови за да си го вратите расположението??????????

Еее и јас слично на тебе со ова прошеткиве и бањиве но јас си имама по специфичен начин кој стварно можам да се пофалам во поголемиот дел од случаите ми успева. Ќе се истрчам до средно водно ќе и назад па ако треба и после тоа ќе трчам додека секој дел од телото не ме здобли и не мислам на тоа, а после тоа една бања и проблемот е решен. Шопингот не ми иде многу од рака мислам за отпуштање ама некогаш можам да кажам искажување на пријател или брат сестра и тоа знае да успее зошто знаат како да те расположат

Definitivno me opusta slusanjeto muzika, crtanjeto i pisuvanjeto...
Ponekogas pesnite moze da me raspolozat i da se pronajdam vo niv ako se tazni ke se isplacam ako se veseli ke se raspolozam malce barem.
Crtanjeto mi pomaga zaso ponekogas go crtam ona sto go cuvstvuvam, a isto e i so pisuvanjeto go iskazuvam na list hartija seto ona sto mi lezi na dusa...

Ех, мајка ми со едно кафе, музиче искулирано и гледање во небо, фаќање возух негде надвор сам, лер муабет со најдрагата особа и сум посталожен до некое ниво :helou:

Кога сум нерасположена немам желба да бидам во друштво, едноставно шолја кафе, музика која ме опушта и тоа е тоа. Не сакам да ги замарам другите со мои проблеми. :smir:

Заборавив да надполнам.Кога не ми чини нешто, кога не ми е денот, кога сум гневен, еден пост на темата Драга Кајгана може малце да ми олесни:)
Искрено.

Хмм...вчера беше еден таков-никаков ден, мислев дека вечерта ќе ја поминам плачејќи и пишувајќи некој негативен, песимистички пост на Драга Кајгана, но, за среќа, си го пуштив омиленото радио и музиката веднаш ме расположи, заборавив на се што ме мачеше предтоа.:)
Сосема се опуштив слушајќи латино песни...:pipi:
Ова беше само пример од вчера, но секогаш кога ми е тешко, утеха барам во музиката, зашто знам дека само таа може толку многу да ме опушти.:salut:

Кога не ми е денот?хммм..Ништо не може да ми помогне освен една планинска прошетка...Ама и бидејки тоа тешко,ми останува да си почекам да ми помине денот..А и тешко тие што се околу мене тој ден....Исто ме опушта и шетање покрај плажа така во есенските денови...Ама и тоа е само во еден период...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom