Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие песни не се шабанерија, тука би ја додал и Срце је моје виолина и да ја завршиме ноќта во некој парк на клупа покриени со весници(или без)Ми треба цел репертоар за да се направам флека, на една песна поретко, а највеќе мерак ми прават Црно вино, Ја те песмом зовем, И тебе сам сит кафано и уште мал милион такви опасни, кога шабанот искача од менеи тресе зелени!
Не бе брат, овие се класици, нема што, него ја коа ќе се напраам летва во присуство на вакви песни, искача шабанот, у друг контекст мислев :wink:Овие песни не се шабанерија, тука би ја додал и Срце је моје виолина и да ја завршиме ноќта во некој парк на клупа покриени со весници(или без)![]()
Ми треба цел репертоар за да се направам флека, на една песна поретко, а највеќе мерак ми прават Црно вино, Ја те песмом зовем, И тебе сам сит кафано и уште мал милион такви опасни, кога шабанот искача од менеи тресе зелени!
Ne mi e jasno mene. Kako mojt na edna pesna da se ispijanite? Spored postavenovo prasanje, ja pustaat pesnava i ti za 4-5 minuti kamen se prajs. Osven ako nema do tebe edno sise so nekoj zestok pijalak i da go matnis naednas.![]()