На која песна најмногу пати сте се опиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Stradlin
  • Време на започнување Време на започнување
ете ти горе во мој пост втора песна

ретко пијам алкохол, а ако сум посебно расположена можам од песната да се “опијам“ на пр....(уствари само таа ја знам од турбофол цела) цеца - кад би био рањен и доказ , да не ги има некој? ...

Не знам зашто, али музиката никогаш не ми била пресудна кога бил алкохолот во прашање.
Ако ми се пие, ако сум расположена - пијам.
Ако не ми се пие, не сум расположена - не пијам.
Simple as.

Ми се случило да се опијанам на забави каде што имало ретро/хип хоп, само затоа што музиката ми било екстремно погодена, ме развеселила и ме разиграла.А кога сум разиграна, повеќе конзумирам алкохол.
Ми се случило ни едно пиво во кафана да не можам да испијам, оти глава ме заболело од претешка шабанерија.

Но, сепак се зависи дали јас сум расположена и дали имам желба за алкохол или не.

Па најмногу се имам испијането на Све је моје твоје од Жељко Самарџич :helou:

Не оти сум тешка пијаница, напротив, кога станува збор за алколохот многу лесно може човек да ме реши, да не речам, во два потега. Толку чаши ми требаат. :icon_lol: Озбилно, од едно пиво само станувам румена во образите и ми светкаат очи по брза постапка. :icon_lol:

Што значи, јас, како лаик, се`уште, поим си неам дека на песни се пие, уште помалку знам јас на што пијам. :icon_conf

Секој пат на различна,ама гледам да не е за цмиздрење песната.

Za vencanim stolom
Zasto su ti kose pobelele

Mr. mr. Muharem Serbezovski :)

Za vencanim stolom закон темава:helou:

Eднаш, ама за помнење, на оваа песна:

The greatest soundtrack ever :)

Za vencanim stolom
Zasto su ti kose pobelele

Mr. mr. Muharem Serbezovski :)

И "Sine moj" немој да ја заборавиш. Многу боли песната. :pos:

Иначе ја не можам да се опијам на една песна, али има песни на кои повише ми лизга пиењето (што подоцна доведува до опивање). Најчесто тоа се рок или метал балади кои ме гаѓаат у срце и после тоа едноставно нели морам да се начукам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom