На која песна најмногу пати сте се опиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Stradlin
  • Време на започнување Време на започнување
Мерак ми је и онаа Црне косе
аии:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2:

Ми треба цел репертоар за да се направам флека, на една песна поретко, а највеќе мерак ми прават Црно вино, Ја те песмом зовем, И тебе сам сит кафано и уште мал милион такви опасни, кога шабанот искача од мене :pos: и тресе зелени!

Ми треба цел репертоар за да се направам флека, на една песна поретко, а највеќе мерак ми прават Црно вино, Ја те песмом зовем, И тебе сам сит кафано и уште мал милион такви опасни, кога шабанот искача од мене :pos: и тресе зелени!
Овие песни не се шабанерија, тука би ја додал и Срце је моје виолина и да ја завршиме ноќта во некој парк на клупа покриени со весници(или без):vozbud:

Овие песни не се шабанерија, тука би ја додал и Срце је моје виолина и да ја завршиме ноќта во некој парк на клупа покриени со весници(или без):vozbud:
Не бе брат, овие се класици, нема што, него ја коа ќе се напраам летва во присуство на вакви песни, искача шабанот, у друг контекст мислев :wink:

Се Турболфичари, за опивање
Инаку не ми се случило на мене да се ипивам, само нА 1ви Мај еднашка кога се опив не ни памтам на кој песна и ја не знам тогаш каде бев :pos2:
Од тогаш, веке не пијам алхохол.

B3 - Halo Halo на оваа песна секогаш се опијанувам

паааа... почнав со Atb- Ecstasy завршив со Giboni- Libar...
соооо Рибља Чорба- Кад Сам Био Млад, Два Динара Друже...
Никола Којо- Несаница...
иии на Whitesnake- Is This Love

Јас се опијанував (немам пиено одамна) без разлика на песните, туку во зависност од пригодите :smir: Пр. на Нова Година редовно

Ne mi e jasno mene. Kako mojt na edna pesna da se ispijanite? Spored postavenovo prasanje, ja pustaat pesnava i ti za 4-5 minuti kamen se prajs. Osven ako nema do tebe edno sise so nekoj zestok pijalak i da go matnis naednas.:toe:

на истите само јас би ги додал песните од тома здравкович и ела да ме видиш:kesa:

На буквално сите од Аца Лукас а најмногу на оваа

Е на таа песна се имам најного опиино у бг кога и да ја слушнаам ме тере на пиене:vozbud:

Ne mi e jasno mene. Kako mojt na edna pesna da se ispijanite? Spored postavenovo prasanje, ja pustaat pesnava i ti za 4-5 minuti kamen se prajs. Osven ako nema do tebe edno sise so nekoj zestok pijalak i da go matnis naednas.:toe:

Pa ja poveke ja razbrav temava kako koja pesna najveke ve pottiknala i vi dala zelba da piete. I si pishav koi pesni mi pobudile zelba za alkohol:)

мал апдејт :) :) исто така и на оваа песна се праам "флека"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom