TpH_Bo_OkO
Трноризец
Абе цигло неизѕидана!Што е битен рејтингот на народот? Нека има Грујо висок рејтинг и нека продолжи да апси комуњари, па ако треба и голи и боси ќе шетаме по дупките на асфалтите!
Вака се гради држава!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе цигло неизѕидана!Што е битен рејтингот на народот? Нека има Грујо висок рејтинг и нека продолжи да апси комуњари, па ако треба и голи и боси ќе шетаме по дупките на асфалтите!
Вака се гради држава!!Стрелец напиша:Абе цигло неизѕидана!Што е битен рејтингот на народот? Нека има Грујо висок рејтинг и нека продолжи да апси комуњари, па ако треба и голи и боси ќе шетаме по дупките на асфалтите!
do prviot most,би додал.i da mu rasti i nigokas da ne go pobedat so lugje kako nego se odi napred
do prviot most,би додал.![]()
Напротив, јас мислам дека твоето прашање на многумина им предизвикува болка!Мислам дека не боли прашањето...
Напротив, јас мислам дека твоето прашање на многумина им предизвикува болка!![]()
Лично мене ако ме прашуваш, ми се олеснија даноците, и со тоа можам повеќе да вложувам во земјоделието, т.е. во отварање на откупни пукнтови и извоз...Повеќе придохи, помал данок, а и работниците се среќни....Јас прашав едно едноставно прашање пред 20 поста на истава тема, пошто навистина ми значи да знам лично, а досега никој не даде одговор. Ќе се повторам:
Дали некој познава некого или познава некого што познава некого што со најновата Влада со Грујо му се подобрило нешто во животот (спортска прогноза, берза, лото и сл не се важат).
Јас за себе реков едноставно не познавам никого, ама се сетив дека еднаш сретнав еден келнер од Скопски кафиќ што беше среќен со новите празници што се воведени, затоа што тој одсекогаш баш тие ги славел - беше задоволен. Тоа е конкретен пример.
Мислам дека не боли прашањето туку е баш чесно, има ли некој конкретни примери?
А ти синко би сакал за една година 1000 евра просечна плата,а???И јас би сакал,ама за видливи промени треба време.Јави се за 10 години.Ај поздрав...:
Дали некој познава некого или познава некого што познава некого што со најновата Влада со Грујо му се подобрило нешто во животот ?