На Anco му е роденден

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Srekjen rodnenden dedo Anco, se shto ke ti legne na dusa u krevet isto..

Среќен роденден и јас мислам дека треба една ваква да ти се купи744574p.jpg

Picture 404.jpg Picture 403.jpg Picture 407.jpg не можите со мене
утре повеќе одговори, за сега само едно ситно мелено и тазе од душа Благодарам.

Со задоцнување, среќен роденден старо!

Среќен роденден школски,
Питу Гули

Се најубаво Anco и уште многу години да си го славиш роденденот.

Среќен Роденден, се надевам ќе кажеш некад кој беше натрапникот во сликата со браварскиот алат :)

Picture 888.jpg Picture 887.jpg Picture 889.jpg

Picture 891.jpg Picture 901.jpg натрапникот, „нож “ за слатко од тикви
Рачката сигурно ве бунеше, а може и да се извади и се става на бор-машина.
темата беше супер ама администрација ја уништива. Требаше да трае,трае,трае...
А ви дадов многу асоцијации,дури и тегла со слатко од тикви.Но и тоа не ви помогна.

натрапникот, „нож “ за слатко од тикви
Рачката сигурно ве бунеше, а може и да се извади и се става на бор-машина.
темата беше супер ама администрација ја уништива. Требаше да трае,трае,трае...
А ви дадов многу асоцијации,дури и тегла со слатко од тикви.Но и тоа не ви помогна.

Па ова со портокалова рачка на првата слика и тоа на втората не се исти, башка беше посочено и нели е за правење на спирални отвори за штрафови и сл. Ова на втората слика тенкото нигде не го гледам на сликиве со алатот. Или нешто пропуштам или ме дриблаш :D

Па ова со портокалова рачка на првата слика и тоа на втората не се исти, башка беше посочено и нели е за правење на спирални отвори за штрафови и сл. Ова на втората слика тенкото нигде не го гледам на сликиве со алатот. Или нешто пропуштам или ме дриблаш :D

иста намена имаат двете.тој оригиналот е уште подобар-појак и најчесто го употребуват оние поголеми производители на тикви за слатко и тоа јасно на бор-машина.
Еден таков има во населба Хиподром што тиквите не ги продава туку од нив прави вакви спирали со ова сврдле и потоа нив ги продава.
Сврдел не може да биде браварски алат, може да речеме кај качарите за отвор ама и тоа во 19 век кога немало бургии.
(уште напоменав во првиот пост,дека е за неварена тиква) ама на кој да му текне.
А спремав и други вакви работи ама Ацид ја зезна работава со темата.
А може да има ваква тема со загатки,ребуси или пак со крстозбори.или има ма јас незнам каде се.

Па го посочија, али ти вајда сакаше со објаснување да ти кажат зошто не е за таму :)

Еј чичко Анчо остај ги овие дечињава што се подбиваат,направи 59 кој е ко тебе. Среќен роденден, повеќе секс со бабичката :ROFLMAO: а не само на една дата. Имај повеќе внуци,радост,и насмевки, секако и уште долго да те гледаме на форумов...сепак најстар член си и баш е фино што си имаме вака постар член кој е на форумов.

Среќен роденден чичко Анчо, да си здрав и жив долги години и да имаш среќен и успешен живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom