Абе сакам нешто да кажам во врска со темава, ама нема....
Оти ќе ме потепаат "металциве" шо се маткаат по форумоф.....:pos2:
Оти ќе ме потепаат "металциве" шо се маткаат по форумоф.....:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:турбофолкерите се сељаци)))))
50% од предрасудите се основани, но тоа не е причина да ги имаме, така непотребно се создава негативен набој помеѓу нас
Goddess of Chaos напиша:Иам предрасуди спрема турбофолкерите.
KohlBass напиша:Ednas sedejki u kafic so doricni osobi, otkako naracav Koka-Kola za pienje go dobiv prasanjeto `So metalec si ti, ne pies crveno vino???`
...
KohlBass напиша:Ednas sedejki u kafic so doticni osobi, otkako naracav Koka-Kola za pienje go dobiv prasanjeto `So metalec si ti, ne pies crveno vino???`
...
Ова е брука за фановите на Бон Џови!Бреее,Марина,стварно момичето ги подркала...оооо побркала поимите,дефинитивно!:icon_rollMaRiNa`Oh напиша:Да нарачаше Sprite све ќе беше поинаку..
Да го анализират некој мојот вкус за музика, без да ме знајт, ќе мислеше дека деноноќно се носам во црно. Е не е така, зато и немат кон мене упатени толку многу предрасудни.. како да ги наречам.. мислења, за разлика од едно момиче шо учит со мене. Е таја врска немат од метал, слушат бон џови и хим цело време, ама се облеквит ко смртта да и е прва брачеда. Па некои ланци, па шознам јас таму. Нејзе на зафрканција ја завикаа Дрога. 90% е до облеката, не до вкусот. Мразам предрасуди, ама и јас ги имам, не викам не. Зато секој нек си го терат своето без грижа шо велат другите, зато шо каков и да си стално ќе се најт некој на кој нема да му одговараш.
Razorblade Kiss напиша:Ова е брука за фановите на Бон Џови!Бреее,Марина,стварно момичето ги подркала...оооо побркала поимите,дефинитивно!:icon_roll
Не,зборот ми беше дека Бон Џови не се тип на група што ги слушаат таканаречените металци!Ниту Хим.MaRiNa`Oh напиша:Офф-
Па ХИМ да не се метал сега пак?! исто л***о ми се, со извинение.